Darbeye Hayır! Meşruiyete Evet! (5 Kişi İçeride)

fettahozdemirr

“Nefes Aldıkça Sözümüz Var!”
Vatandaş
Son günlerde BaşkanOnline oyununda gelişen olaylar, 57. Dönem Oyun Başkanımıza yönelik bir darbe hazırlığını açıkça gözler önüne sermektedir.

Turan Harekatı olarak; Türk Milletinin iradesine, oyun içi adalete ve demokratik işleyişe olan inancımız sarsılmazdır. Geçmişte hangi maskelerle yapılırsa yapılsın, her türlü anti-demokratik girişimin karşısında durduk, bugün de aynı kararlılıkla karşısındayız.

Bu oyun; entrikanın değil, ilkeli duruşun oyunudur.
Bu oyun; meşru zeminlerin, milli iradenin oyunudur.
Ve Turan Harekatı, bu iradenin en gür sesidir.

🎯 Darbe girişimleri; birliğe değil kaosa, oyuna değil çıkara hizmet eder.
🎯 Komutanlara çağrımız nettir: Tarafınız milletin vicdanı olsun, şahısların değil.
🎯 Oyunculara sesleniyoruz: Sağduyunuzu koruyun, oyunun meşruiyetini birlikte yaşatalım.

Unutmayın: Bu bir oyun değil, bir duruştur!
Turan susmaz, geri adım atmaz!
#Darbeyehayır

Bars Yabgu

Jollynneess
Vatandaş
Yapılmaya çalışan darbe, sizlerin verdiğiniz oyuna ve sandığa gasp etmektir. Milletin oylarıyla seçilen başkan, görevini yasalara uygun ve halkın iradesine dayanarak yürütmektedir. Herhangi bir askeri müdahale; yalnızca demokrasiye değil, halkın bizzat kendisine yönelen bir darbe olduğunu söylemek istiyorum. Altın bir kural vardır, seçimle gelen seçim ile gitmelidir. Bundan dolayı hem komutanlara tekrardan yüreklerine sesleniyorum ve sizlere de verdiğiniz oylara sahip çıkmanıza davet ediyorum. #Darbeyehayır

Senoş

Üye
Vatandaş
Oyun içi meşruiyeti ve demokratik düzeni korumak hepimizin ortak sorumluluğu. Turan Harekatı’nın sağduyulu ve ilkeli duruşunu takdir ediyoruz. Bu tarz yaklaşımlar, oyunun kalitesini ve güven ortamını güçlendiriyor. Her zaman adaletin ve oy birliğiyle oluşmuş iradenin yanındayız.

Ş İ M A L

🙆🏼‍♀️
Vatandaş
Bazen bir kelime, bin oyundan daha değerlidir.
Yalnız yürümediğimi değil, hiçbir zaman yalnız kalmayacağımı gördüm.
Turan Harekatı’na, desteğiyle yanımda duran herkese sonsuz teşekkürler.
Sizler sadece bana değil halkın iradesine sahip çıkıyorsunuz duruşunuz için tebrik ediyorum.

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Amacı ile niyeti çöreklenmek olan, çatal dil ile yılan gibi dostunu sokan, var gücüyle nifak dağıtan, tek niyeti koltuk sevdası olan olmayın. Amacınız millet derdiniz demokrasinin bekası olsun. Kullanılmayın fitnecilere uymayın. Demokrasimize sahip çıkın.

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Son günlerde BaşkanOnline oyununda gelişen olaylar, 57. Dönem Oyun Başkanımıza yönelik bir darbe hazırlığını açıkça gözler önüne sermektedir.

Turan Harekatı olarak; Türk Milletinin iradesine, oyun içi adalete ve demokratik işleyişe olan inancımız sarsılmazdır. Geçmişte hangi maskelerle yapılırsa yapılsın, her türlü anti-demokratik girişimin karşısında durduk, bugün de aynı kararlılıkla karşısındayız.

Bu oyun; entrikanın değil, ilkeli duruşun oyunudur.
Bu oyun; meşru zeminlerin, milli iradenin oyunudur.
Ve Turan Harekatı, bu iradenin en gür sesidir.

🎯 Darbe girişimleri; birliğe değil kaosa, oyuna değil çıkara hizmet eder.
🎯 Komutanlara çağrımız nettir: Tarafınız milletin vicdanı olsun, şahısların değil.
🎯 Oyunculara sesleniyoruz: Sağduyunuzu koruyun, oyunun meşruiyetini birlikte yaşatalım.

Unutmayın: Bu bir oyun değil, bir duruştur!
Turan susmaz, geri adım atmaz!
#Darbeyehayır
Boş yapma vasıfsız işe yaramayan eski mb.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Şimal ekonomi bakanlığı'na karşıya verip oradan oyun başkan adayı çıktığında yana yakılan milletvekili arayıp şimal'e darbe yapacakken. Bozkurt'un şimal'in karşıya geçmesinden nasıl haberi olmaz diye köpürürken. Şimdi şimale yapılacak darbeyi durdurmaya yönelik bildiriye destek vermeniz oldukça gülünç.

İktidara karşı bir muhalefet oluşturmak için birleşmeye çalışıyorsunuz anlıyorum ama yine de bir taraftan bakanlık bir taraftan oyun başkanlığı alıp iki tarafı da istediği gibi kullanıp şimdi yine bir taraf tarafından destekleniyorken zamanında satılmış olduğunuzu bilerek görmezden gelip destek veriyor olmanız bana göre duruşsuzluktur.

Son düzenleme:

fettahozdemirr

“Nefes Aldıkça Sözümüz Var!”
Vatandaş
Şimal ekonomi bakanlığı'na karşıya verip oradan oyun başkan adayı çıktığında yana yakılan milletvekili arayıp şimal'e darbe yapacakken. Bozkurt'un şimal'in karşıya geçmesinden nasıl haberi olmaz diye köpürürken. Şimdi şimale yapılacak darbeyi durdurmaya yönelik bildiriye destek vermeniz oldukça gülünç.

İktidara karşı bir muhalefet oluşturmak için birleşmeye çalışıyorsunuz anlıyorum ama yine de bir taraftan bakanlık bir taraftan oyun başkanlığı alıp iki tarafı da istediği gibi kullanıp şimdi yine bir taraf tarafından destekleniyorken zamanında satılmış olduğunuzu bilerek görmezden gelip destek veriyor olmanız bana göre duruşsuzluktur.
Duruşsuzluk nedir nasıl olur oturur anlatırdım sizede gerek yok Ekremle konuşurkende aynı şey planlanıyordu görüşmeler sen tarafından yapılıyordu ozaman karşı ittifaka muhalefet olmak içinmi görüştün yoksa kişisel mevzularından dolayımı?

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Duruşsuzluk nedir nasıl olur oturur anlatırdım sizede gerek yok Ekremle konuşurkende aynı şey planlanıyordu görüşmeler sen tarafından yapılıyordu ozaman karşı ittifaka muhalefet olmak içinmi görüştün yoksa kişisel mevzularından dolayımı?
Fettah sen siyaset yapma be güzelim kadın sana beyaz diyor sen ona kara diyorsun anlamadım Ekrem ne alaka hem sanane konuşurlar onlar 😂😂