Gel gel bende var tekstilden kumaş aldım kankTankları tıkamak için malzemeler topluyorum
@YUNUS EMRE KORKUT kanka
Gel gel bende var tekstilden kumaş aldım kankTankları tıkamak için malzemeler topluyorum
@YUNUS EMRE KORKUT kanka
Ömer başkanım ben sabaha kadar mışıl mışıl uyudum 2 tane darbeci f-16 evin tepesinden geçti sapanla indirdim kimse uykumuza darbe vuramazSabaha kadar ben beklemedim
Tmm kanka iş bendeSen hazır et ben almaya geliyorum
@YUNUS EMRE KORKUT
Aynen öyle walla başkanımÖmer başkanım ben sabaha kadar mışıl mışıl uyudum 2 tane darbeci f-16 evin tepesinden geçti sapanla indirdim kimse uykumuza darbe vuramaz
Yaw sapana yazık okadar terlik aldık kankaBunların pilot acemi sapanla bile düşüyor
Yaw sapana yazık okadar terlik aldık kanka
Tmm kankaKanka uyku sersemi ne denk gelirse artık dün gece sapan denk gelmiş
Hiç sorma başkanım gece tam yeşil taş atacaktım bunlara çok lüks olur çakıl taşı kafi dedimKanka uyku sersemi ne denk gelirse artık dün gece sapan denk gelmiş
Yeşil taş kıymetlimiz yazik günah çakıl taşları yeterli ama çikolata olandan olsun BasknmHiç sorma başkanım gece tam yeşil taş atacaktım bunlara çok lüks olur çakıl taşı kafi dedim
Çakıl taşları kum ücretsiz Anne terliğiHiç sorma başkanım gece tam yeşil taş atacaktım bunlara çok lüks olur çakıl taşı kafi dedim
Tanklara karşı belediye araçlarımızAnne terlikleri sprey boyalar teksil
Mazemeleri hazır derpeyi birlikte bitireceğiz
Başkanım sen zaten sürekli uyuyorsunÖmer başkanım ben sabaha kadar mışıl mışıl uyudum 2 tane darbeci f-16 evin tepesinden geçti sapanla indirdim kimse uykumuza darbe vuramaz
Bilmediğin birşeyler hakkındaDarpeye bizde hayır diyoruz. Çünkü ne olduğunu bilmiyoruz.
Ama darbeye evet