Kim ? AbiBurası kavga yeri değil tebrik ve başarı dileme yeri lütfen kavga etmeyin zaten sevdiğim bir oyuncu gidiyor oyundan üzüldüm![]()
Kim ? AbiBurası kavga yeri değil tebrik ve başarı dileme yeri lütfen kavga etmeyin zaten sevdiğim bir oyuncu gidiyor oyundan üzüldüm![]()
Gardaşım sen azimlisin yanında ki insanlarda azimlidir uzun sürer eminimNe kadar sürer Allah bilir
Karşımda 1 kelime edemezsin fazla kasma paşamNiye önemli birimisin2 kelimeme bakar
Çaktırma herkes öyle yapıyorKanka yalan yok ben öyle yapıyorum uğraşamıyorum işin doğrusu
Kim abim o bizde üzülelimBurası kavga yeri değil tebrik ve başarı dileme yeri lütfen kavga etmeyin zaten sevdiğim bir oyuncu gidiyor oyundan üzüldüm![]()
İnanmayın buna dolandırcıdırİttifak olalım mı?
Kimsiniz? AcabaKarşımda 1 kelime edemezsin fazla kasma paşam![]()
Sevim AydınKim abim o bizde üzülelim
Yiğit yeterKimsiniz? Acaba
Çok üzüldüm valla abi yaSevim Aydın![]()
Bende bendeBurası kavga yeri değil tebrik ve başarı dileme yeri lütfen kavga etmeyin zaten sevdiğim bir oyuncu gidiyor oyundan üzüldüm![]()
Ablandır üzülürsün tabi 🥹Çok üzüldüm valla abi ya![]()
Bu beso ne karışıyor senin partine ayazYiğit yeter
Abi yapma işte ya şimdi gelicekler biz sevimin neferleriyiz kimse birşey diyemez diyeSevim Aydın![]()
Konuşsun dursun o zaman karışma senBu beso ne karışıyor senin partine ayaz![]()
Demi kendi haline bırakmak lazimKonuşsun dursun o zaman karışma sen
Gelsinlerde göreyim onları ablalarını çok seviyorlar belli kiAbi yapma işte ya şimdi gelicekler biz sevimin neferleriyiz kimse birşey diyemez diye
Evet ban yemek istiyorsan yazDemi kendi haline bırakmak lazim