Cansın senEyvallah abim eksik olma senin gibi adamların hala hatırlaması yetiyor zaten gerisinin çokda önemi yok![]()
![]()
Cansın senEyvallah abim eksik olma senin gibi adamların hala hatırlaması yetiyor zaten gerisinin çokda önemi yok![]()
![]()
Denesene bakalım birleştiriyor musun eskisi gibi geçti artık Kadir beyYa ne olacak başka yicem tabi. Hürriyeti altın ok la da birleştirelim mi
4 tane adam gönder abi oluruz vallaİttifak olalım mı?
Kanma dedikçe ne diye kanıyorsun sen hala ondan sana yar olmaz gardaşım inan bana4 tane adam gönder abi oluruz valla
Abuzeyt4 tane adam gönder abi oluruz valla
Birşey diyememKanma dedikçe ne diye kanıyorsun sen hala ondan sana yar olmaz gardaşım inan bana
Yok sen bana delidumrulu gönder yeterAbuzeyt
Katliam
Amiral
Ekrem
Bunları gönderiyorum
Şey yap.Denesene bakalım birleştiriyor musun eskisi gibi geçti artık Kadir bey
TamamYok sen bana delidumrulu gönder yeter
Abuzeyt
Katliam
Amiral
Ekrem
Bunları gönderiyorum
Gerekirse birleşirim sana ne senle olmayacağı kesinde artık kimle olursakŞey yap.
Yükselenle birleş skksksks
3. yerine P a ş a da olabilirAbuzeyt
Katliam
Amiral
Ekrem
Bunları gönderiyorum
Gönder bekliyorum abi
Yok yok o kızıl başak degil şafak milliyetci bisey degildi neydi mmmm hareket degil turan hareket hm simdi olduŞey yap.
Yükselenle birleş skksksks
Paşadan ne alıp vermediğin var senin sana göndereyim onu4. yerine P a ş a da olabilir
Olur , ama ilk önce Amiral başkanın P A S A için onay vermesi lazımPaşadan ne alıp vermediğin var senin sana göndereyim onu![]()
Onayını ben verdim artık paşa sağlamcı oldu bence boşuna uğraşma kankaOlur , ama ilk önce Amiral başkanın P A S A için onay vermesi lazım![]()
Şimdi bu yaptığın ne oluyor.?4. yerine P a ş a da olabilir
Kadir abiiiiiiiii delidumrulu gönder ittifak olalım ne diyorsunŞimdi bu yaptığın ne oluyor.?
Belli ne yaptığı aramızda olan şeyler sen karışma ispoyonlasın aramızda hal ederiz gerçi ben isterim yapmasını ama sen karışma sana ne oluyorŞimdi bu yaptığın ne oluyor.?