Değerli Artvin Halkı (7 Kişi İçeride)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Değerli Artvin Halkı,

Şehir katkı puanı sıralamasında göstermiş olduğunuz azim, emek ve birlik ruhu için her birinize gönülden teşekkür ediyorum. Oyundaki genel sıralamada yeniden 1. sıraya ulaşma hedefimize adım adım ilerliyoruz. Bu gurur hepimizin!

Siyasi görüş farkı gözetmeden, omuz omuza vererek güzel şehrimiz Artvin’i birlikte zirveye taşıyoruz inşallah.

Şimdi, bu başarı yolculuğunu daha da güçlendirmek için çağrımız var:
Gelin, siz de bu güzel ailenin parçası olun! Artvin’e katılacak her yeni şehir sakiniyle daha da güçleneceğiz.

Buraya gelen her oyuncuya destek olacağımızın, katkı sunacağımızın sözünü veriyoruz. Çünkü Artvin’de kimse yalnız değildir. Burada birlik var, dayanışma var, hedefe inanç var.

Güzel günler için, zirve için, birlikte başaracağız!
Yaşasın Artvin ruhu!

Ekli dosyalar

• images (10).jpeg
    images (10).jpeg
    41.4 KB · Görüntüleme: 21
  • images (11).jpeg
    images (11).jpeg
    47.2 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG-20250502-WA0043.jpg
    IMG-20250502-WA0043.jpg
    106.8 KB · Görüntüleme: 21

Mehmet 09

ÖVİP Parti Yöneticisi
Vatandaş
"Artvin olmak yürek ister, çünkü dağlar dik; ama Malatya olmak başka bir maharet ister, çünkü gönül geniş, tarih derin, sevda tarifsizdir."

@Mehmet 09
@T U N A
@SEMİH KARAOĞLU
@M U R A T

Şehir sekmesinde para ödülü verilseydi bize verilecek parayı basabilmek için oyun yönetimi T.C. Merkez Bankasından yardım alırdı.
Kendi adıma teşekkür ediyorum dündar başkanım. Emek veren oyuncuları isim isim belirttiginiz için. Aynen öyle. Zirvede devam 🤝

K A T L İ A M

🇹🇷HAVA KUVVETLERİ KOMUTANİ🇹🇷
Vatandaş