KimTabi kendisinin küfürlü mesajlari bende duruyor açıklarsam daha donemez buraya jsjsjjss
KimTabi kendisinin küfürlü mesajlari bende duruyor açıklarsam daha donemez buraya jsjsjjss
Öz müAblam ya hani![]()
Tövbe
Sen bende küfürlü mesajların var
Ben öyle biri değilimSen bende küfürlü mesajların var
Duyar niye kasıyorsun şimdi ? Kaç kere okudun anayasayıMADDE 3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir @KadirBey.
Güven güven düş ardına her sözünü tutar dürüstlük abidesiAblam ya hani![]()
Tabi tabi ablam çok güvenilirdirGüven güven düş ardına her sözünü tutar dürüstlük abidesi
Benim fototu yapistir gelsin forumaBen öyle biri değilim
Knrkdkskdkkfkdkd yok biraz daha tehdit etmem lazım @MİRFEWİRONBenim fototu yapistir gelsin foruma
Çok çok arabistanda ona bilgemül emin derler dkfkfllflfTabi tabi ablam çok güvenilirdir
Hep emirhan yüzünden böyle oldu yoksa daha çok satıyorduÇok çok arabistanda ona bilgemül emin derler dkfkfllflf
Allah kurtarmış kardeşim yola çıkıpta satması da vardı dert etme geçer![]()
Ben naptim yaHep emirhan yüzünden böyle oldu yoksa daha çok satıyordu![]()
Bilemem benim değil sizin ablanızHep emirhan yüzünden böyle oldu yoksa daha çok satıyordu![]()
Bi ss atacaktım da ablam sohbeti silmişBen naptim ya
Yalan Ağrı'da böyle bir yer yokBende ağrı nagazaki koyune bağlı mitohsi köyündenim
At gitsin semihcim elimizden çıkmış olurKnrkdkskdkkfkdkd yok biraz daha tehdit etmem lazım @MİRFEWİRON
Artvin nüfusu kaç?
169.280 genel başkanım tam bir nüfus sayımına ihtiyaç var gibi görünüyorArtvin nüfusu kaç?