Değerli Oyun Yönetimine; (1 Kişi İçeride)

fettahozdemirr

Üye
Vatandaş
Değerli Başkan Online Oyuncuları;
Bizler kısa bir süre önce oyuna dönmüş ve bir sürü kural değişikliklerin olduğunu görmekteyiz. Bunlara alışılabilir olarak görüp yolumuza devam ediyoruz.

Fakat Alışılabilir olmayan bizler için net birşey vardır buda Yeni Oyuncu Akışının Yok Denilecek kadar az olması hatta yok olması.
Bence bu sorun hem oyunun refahı hemde geleceği için çok önem taşımaktadır.

Biz Kızıl Şafak Partisi olarak bu konuda yapılabilecek birşey varsa taşın altına elimizi koymaya hazırız .

Ve diğer tüm Parti başkanlarımızın , yöneticilerinin diğer konuları bırakıp tek bu konu üzerine odaklanması için çağrı yapıyoruz.

Carrey Alemdar V5

Eski üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
La baba yeni jeneriğe gerek yok onlar kolaya alışkanlıkları var düzenimizi bozarlar kurulu düzen bozulmasın.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Merhabalar, durumun bizde farkındayız.
Şu an yaşadığımız problem reklamların yetersiz olmasından kaynaklıdır.
Aldığımız karar neticesinde Nisan ayının geri kalanında ve Mayıs ayında yapılacak tüm iban üzerinden alışverişleri reklam bütçesi olarak kullanacağız.
Bunu da buradan ilan etmiş olalım.
Mayıs ayı yazında gelmesinin etkisiyle ve reklama yüklenememiz neticesinde hareketli geçeceğini öngörüyoruz.

fettahozdemirr

Üye
Vatandaş
Kurulu düzende belli oluyor rekabet bi yerden sonra tekrar bitiyor
Arkadaşlar şahsi tartışma için açılmış bir konu değil Tüm oyundaki makamların Meclisinden Ordusuna Oyun başkanına herkesin bu konu üzerine çalışması lütfen bu konu üzerine tartışma istemiyorum fikri olan fikrini paylaşsın el birliğiyle kavgalar bir kenara bırakılıp bunun için uğraşalım

A M İ R A L

Milli Gençlik Parti Sözcüsü / Deniz K. K.
Vatandaş
Arkadaşlar şahsi tartışma için açılmış bir konu değil Tüm oyundaki makamların Meclisinden Ordusuna Oyun başkanına herkesin bu konu üzerine çalışması lütfen bu konu üzerine tartışma istemiyorum fikri olan fikrini paylaşsın el birliğiyle kavgalar bir kenara bırakılıp bunun için uğraşalım
Konuyu destekliyorum zaten oyun yönetimide gerekli cevabı verdi

fettahozdemirr

Üye
Vatandaş
Merhabalar, durumun bizde farkındayız.
Şu an yaşadığımız problem reklamların yetersiz olmasından kaynaklıdır.
Aldığımız karar neticesinde Nisan ayının geri kalanında ve Mayıs ayında yapılacak tüm iban üzerinden alışverişleri reklam bütçesi olarak kullanacağız.
Bunu da buradan ilan etmiş olalım.
Mayıs ayı yazında gelmesinin etkisiyle ve reklama yüklenememiz neticesinde hareketli geçeceğini öngörüyoruz.
Dönen Oyuncuların şuanda paket basacak miktarda oyunda taşı parası olduğunu düşünmüyorum önümüzdeki ay için sizlerden indirim istemiyoruz ama paket alana taş hediyesi tarzında bir kampanya bekliyoruz

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Eski oyuncuların kısır döngüyle tekrar tekrar çağırılması yerine yeni oyuncuların eskilere göre daha çok geliyor olması bence daha iyi olacaktır ayrıca arayüzün eski oyunculara çok daha güzel gelmesi ama oyuna yeni gelmiş hiçbirşey bilmeyen bir oyuncu için çok karmaşık olmasıda bence bunda bir etken hergün genel sohbet kısmında burada ne yapıyoruz nasıl oynuyoruz ne yapmamız lazım bu nasıl oynanıyor gibi sorular görüyorum bunada farklı bir çözüm bulunabilir

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Eski oyuncuların kısır döngüyle tekrar tekrar çağırılması yerine yeni oyuncuların eskilere göre daha çok geliyor olması bence daha iyi olacaktır ayrıca arayüzün eski oyunculara çok daha güzel gelmesi ama oyuna yeni gelmiş hiçbirşey bilmeyen bir oyuncu için çok karmaşık olmasıda bence bunda bir etken hergün genel sohbet kısmında burada ne yapıyoruz nasıl oynuyoruz ne yapmamız lazım bu nasıl oynanıyor gibi sorular görüyorum bunada farklı bir çözüm bulunabilir
Bu ay bunu da yapalım.
Ancak bu sık yaptıgımız bir şey olmuyor.
Çünkü maalesef toplu mail de çok ciddi bir maddi yük.

fettahozdemirr

Üye
Vatandaş
Ve tüm parti başkanlarını açık açık paket sözüne davet ediyorum daha önce burada nasıl kampanyalar düzenlendiğini düzenlediğimizi biliyoruz
Hatta sayın yönetimde biliyor yeri geldi Lösemi için yeri geldi eğitim için şimdi ayrı hareketi bizi burada bir araya getiren oyun için yapmaya çağırıyorum herkesi

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
İşleyiş kısmında aslında cevaplar var ancak yetersiz kalıyor.
Burayla ilgili bir öneri var mı acaba?

BARAN BATIN ÖZDEMİR

AYYILDIZ HAREKAT☪️/🇹🇷17. Dönem MB. Başkanı🇹🇷
Vatandaş
Oyun monoton değil, bir rekabet var. Ancak yeni üye sayısı az.
Bunda hemfikiriz ama şöyle bir durumda mevcut oyundaki makam sayısı çoğaldı ve insanlar daha kolay makama ulaşır oldu ve efe başkanın dediği gibi eski oyunculara göre arayüz güzel ama oyuna yeni gelen oyuncular hiçbirşey bilmedikleri için oyundan bir müddet sonra soğuyorlar

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
İşleyiş kısmında aslında cevaplar var ancak yetersiz kalıyor.
Burayla ilgili bir öneri var mı acaba?
Kayıt olan oyunun ana ekranına kısa kısa kurallar değilde oyunda yapacağı ilk zamanlarda başlayacağı şekilde ufak bir not olabilir yada şöyle örnek vereyim ilk eğitimini yaptırmaya ilk vergisini işini yaptırmaya yönelik oyunu öğreten bir eğitim botu olabilir o bölüme yönlendirsin örnek olarak misal şuraya tıkla eğitim yap sonra vergi alanına götürsün vergi kassın oklar şeklinde zorunlu tutulup her menüyü kısa bir sürede en azından oynanabilecek seviyede öğrenebilirler bilen kişiler içinde eğitimi atla kısmı olabilir yanına

fettahozdemirr

Üye
Vatandaş
Şöyle bir önerim var Daha önce de bu demiştim mantıklı bulmuştunuz Sayın Yönetim kısa ve video oyuncuların ne yapacağına dair Bu sayede gelen oyuncular oyunu bırakmaz
Gelen oyuncuyu direk basit bir arayüz karşılar oyuna teşvik ederse. Oyuncuya oyunu öğretmek ve direk sohbet muhabbetle oyuna bağlamak partinin işidir diye düşünüyorum