Değerli Oyun Yönetimine; (1 Kişi İçeride)

K A T L İ A M

🇹🇷HAVA KUVVETLERİ KOMUTANİ🇹🇷
Vatandaş
Oyun monoton değil, bir rekabet var. Ancak yeni üye sayısı az.
Hocam bunun nedenlerinden biride app store ve play stordaki puan durumu 4.5+ oyunlara daha cok ilgi gosteriyor suanki oyunumuzla o oyunlardaki rekabetin cok bi farki yok bu puan durumunu tesvik edilecek biseyler yapilabilir takdie sizin.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Hocam bunun nedenlerinden biride app store ve play stordaki puan durumu 4.5+ oyunlara daha cok ilgi gosteriyor suanki oyunumuzla o oyunlardaki rekabetin cok bi farki yok bu puan durumunu tesvik edilecek biseyler yapilabilir takdie sizin.
Bu konuda herkes partisinde duyuru yayınlayıp oyunu 5 yıldız puanlayarak yukarı gelmesinde yardımcı olabilir

Senoş

Üye
Vatandaş
Şahsen ben oyunu ilk indirdiğimde girdiğim partide kısa kısa her şeyle alakalı ne nasıl yapılmalı videolar vardı , onun haricinde yeni gelen kişi için neleri hangi sıralamayla yapması gerektiği önem listesi vb gibi bölümlerde koymuşlardı . Partiye gelen her yeni oyuncu bende dahil aşırı kısa bir zaman içerisinde oyunu çözüyorduk . Belki böyle şeyler yapılabilir . Ben uzun bir aradan sonra geldim çok değişiklik var kesinlikle eskisi kadar monoton değil oyun fakat olaya hakim birisi olmama rağmen bazı yeni olayları anlamak benim için bile çok kolay olmadı . Yeni gelen bi oyuncu için partisinde de düzgün açıklama yönlendirme vs yapılmıyorsa eğer olaya hakim olup anlamaları çok zor

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Merhabalar, durumun bizde farkındayız.
Şu an yaşadığımız problem reklamların yetersiz olmasından kaynaklıdır.
Aldığımız karar neticesinde Nisan ayının geri kalanında ve Mayıs ayında yapılacak tüm iban üzerinden alışverişleri reklam bütçesi olarak kullanacağız.
Bunu da buradan ilan etmiş olalım.
Mayıs ayı yazında gelmesinin etkisiyle ve reklama yüklenememiz neticesinde hareketli geçeceğini öngörüyoruz.
Hocam sanırım arkadaşın kampanya ilanıyla kastettiği kampanya bunun herkese duyuru olarak ilan edilip duyurulması ben öyle anladım.

Tozkoparan..

55. DÖNEM Oyun Hakimi adayı
Vatandaş
Merhabalar, durumun bizde farkındayız.
Şu an yaşadığımız problem reklamların yetersiz olmasından kaynaklıdır.
Aldığımız karar neticesinde Nisan ayının geri kalanında ve Mayıs ayında yapılacak tüm iban üzerinden alışverişleri reklam bütçesi olarak kullanacağız.
Bunu da buradan ilan etmiş olalım.
Mayıs ayı yazında gelmesinin etkisiyle ve reklama yüklenememiz neticesinde hareketli geçeceğini öngörüyoruz.
Önerim sayin Yönetim AZƏRBAYCAN kitlesindede reklam verməkdir