İyi para dökmüşlerdir buna gerçi 1 makam verseler yeterYemin edwrim bende anlamadım darbede darbe adamın attıgı baslıklara baksana
İyi para dökmüşlerdir buna gerçi 1 makam verseler yeterYemin edwrim bende anlamadım darbede darbe adamın attıgı baslıklara baksana
Makam almıyorum ben kimseyle anlaşmadım ben sizin bildiğiniz adamlara benzememHamza şu lafa hangi makamı aldın hangi partide bu
Yav artık hiçbirşey veremezlerde ben tarafsız kalmamasına ayar oldumİyi para dökmüşlerdir buna gerçi 1 makam verseler yeter
Kim para dökecekmiş ? Güldürmeyin başkan kendi kendime Medya kurup yönetiyorum. Bırakın da tadını çıkarayımİyi para dökmüşlerdir buna gerçi 1 makam verseler yeter
Sözcülük işi ne oldu boşver onu bunu @alikerem ortalıklarda sözcü sensin diye dolanıyorduYav artık hiçbirşey veremezlerde ben tarafsız kalmamasına ayar oldum
kral sen yeni olduğun için seni erteledik bidaki darbede görüşelimSözcülük işi ne oldu boşver onu bunu @alikerem ortalıklarda sözcü sensin diye dolanıyordu
Ok ama bu sefer ilk seçenek benimkral sen yeni olduğun için seni erteledik bidaki darbede görüşelim
tamam kabulOk ama bu sefer ilk seçenek benim
Bir daha ki darbe ?!?!?!?!?!?!?!?!kral sen yeni olduğun için seni erteledik bidaki darbede görüşelim
evet bidahaki darbeBir daha ki darbe ?!?!?!?!?!?!?!?!
Sana malzeme veriyoruz işte haber yok mu bugün hani haftanın 3 4 günü haber vardı atamalar oldu bak haber yapBir daha ki darbe ?!?!?!?!?!?!?!?!
uğraştırma bizi gel işteSizinkiler beni medya binasında unuttu başkan kendim mi geleyim? Siz mi alırsınız ?
Ama tüplü TV ve internet bedava olsun yoksa kitlerim kapıyı F-16 gelse alamazsınız beniuğraştırma bizi gel işte
kabul gelAma tüplü TV ve internet bedava olsun yoksa kitlerim kapıyı F-16 gelse alamazsınız beni
Ok, Ordudan dızladığım çaylar lazım olur mu? (Ada çayı)kabul gel
yok kalsınOk, Ordudan dızladığım çaylar lazım olur mu? (Ada çayı)
Tamam Avni başkanın yanına atın beniyok kalsın
oda kabulTamam Avni başkanın yanına atın beni