Mektupta yolla gittigin yerden merak etmeyelim seniKorktum
Mektupta yolla gittigin yerden merak etmeyelim seniKorktum
Hayır@mrym04 bunu mu gönderdin
Hileyle seçimle geldin kimi kandırıyorsun senin bu yaptığın düpe düz teröristlikSeçimle Gelen Seçimle Gider
Gel diye ❌️
Gel diye ❌️
Sen kime terörist diyorsun haddinizi asmayin ne hilesi ile gelmişim ispatlayan bir diyorsunuz ne yaptın denizliye ısmarlıyorum ne yjbi yardımlar yaptigimi sonra kirli para diyorsun simdide terörist @BaşkanOnline ?Hileyle seçimle geldin kimi kandırıyorsun senin bu yaptığın düpe düz teröristlik
Doğruları konuşunca şikayete başvurmayınız kendinizi savunacak gücünüz kalmadı bunu anlayın ve istifa edinSen kime terörist diyorsun haddinizi asmayin ne hilesi ile gelmişim ispatlayan bir diyorsunuz ne yaptın denizliye ısmarlıyorum ne yjbi yardımlar yaptigimi sonra kirli para diyorsun simdide terörist @BaşkanOnline ?
Bakın haddinizi asmayın terörist kelimesini ne hakla kullanıyorsunuzDoğruları konuşunca şikayete başvurmayınız kendinizi savunacak gücünüz kalmadı bunu anlayın ve istifa edin
Başkanım derken bile utanıyorum siz o işleri yaparken nasıl utanmadınız kaç tane gencecik çocuğu zehirlediğiniz yetmedimi o sizin tırlarınızı kaç tane koruma eşlik ediyor polis çevirmeye korkuyor o tırların hesabını verin bahçenizde çıkan yasaklı maddenin hesabını verinBakın haddinizi asmayın terörist kelimesini ne hakla kullanıyorsunuz
DEMOKRASİ HAKTIR, DARBE KAHROLACAKTIR!!!
Halkın seçtiği vekile Terörist diyemezsin !!Başkanım derken bile utanıyorum siz o işleri yaparken nasıl utanmadınız kaç tane gencecik çocuğu zehirlediğiniz yetmedimi o sizin tırlarınızı kaç tane koruma eşlik ediyor polis çevirmeye korkuyor o tırların hesabını verin bahçenizde çıkan yasaklı maddenin hesabını verin
Halkın seçtiği vekile Terörist diyemezsin !!
HESAPVERHalkın seçtiği vekile Terörist diyemezsin !!
Yasaklı madde yasaklı analar kan ağlıyor senin yüzündenHalkın seçtiği vekile Terörist diyemezsin !!