Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Teşekkür Mesajı (1 Kişi İçeride)

melh1

A D İ N Partisi
Vatandaş
“Değerli Uyanış Partisi Üyeleri ve Başkanonline halkı;
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı görevine seçilmiş olmak, benim için büyük bir onur ve sorumluluktur. Bu güveni bana layık gören başta yönetim ekibimiz olmak üzere, tüm partililerimize ve diriliş ittifakı mensuplarına en derin teşekkürlerimi sunuyorum.
Görevim boyunca, partimizin ilkelerine bağlı kalarak, disiplin ve kararlılıkla çalışacağıma; denizlerde olduğu gibi siyasetin dalgalı sularında da partimizin gücünü ve vizyonunu temsil edeceğime söz veriyorum.
Birlikte inşa ettiğimiz bu güçlü yapının bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Hedefimiz daima ileri ve her zaman daha güçlü bir Başkanonline dünyası olacak.

Saygılarımla
Deniz Kuvvetleri Komutanı
M E L 1 H

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Ünlü Şair Beyazıt Öztürk'ün dediği üzere;
Gemilerde talim var bahriyeli kankim var😂 Yeni görevin hayırlı uğurlu olsun kankacım. 🙏🙏

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Sözcüsü
Vatandaş
“Değerli Uyanış Partisi Üyeleri ve Başkanonline halkı;
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı görevine seçilmiş olmak, benim için büyük bir onur ve sorumluluktur. Bu güveni bana layık gören başta yönetim ekibimiz olmak üzere, tüm partililerimize ve diriliş ittifakı mensuplarına en derin teşekkürlerimi sunuyorum.
Görevim boyunca, partimizin ilkelerine bağlı kalarak, disiplin ve kararlılıkla çalışacağıma; denizlerde olduğu gibi siyasetin dalgalı sularında da partimizin gücünü ve vizyonunu temsil edeceğime söz veriyorum.
Birlikte inşa ettiğimiz bu güçlü yapının bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Hedefimiz daima ileri ve her zaman daha güçlü bir Başkanonline dünyası olacak.

Saygılarımla
Deniz Kuvvetleri Komutanı
M E L 1 H
Yükselen Gençlik Partisi olarak,

Seçim sonrası makamına atanan değerli Deniz Kuvvetleri Komutanımızı kutluyor ve daim başarılar diliyoruz . Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın 🙏🌹

Yükselen Gençlik Partisi Yönetimi