O kadar kemik yedirdim sana neden söz dinlemiyorsun havlama dedim neden havlıyorsun şimdi
O kadar kemik yedirdim sana neden söz dinlemiyorsun havlama dedim neden havlıyorsun şimdi
@YidoYidoTelegramını bırakırsan yarın sana ulaşacağım
Tüh havlayınca çok vurmayacaktık köpeğe beyni yanmış kendini yerimde görüyor sabah ilk işim seni veterinere götürmek olacakO kadar kemik yedirdim sana neden söz dinlemiyorsun havlama dedim neden havlıyorsun şimdi
Mahelleye sahip çıkın tasmalarıniz çıkardım fazla da havlamayin rahatsız etmeyin beniYaw bu milli istiklali sevmeye başladım ha onlarda olmasa eğlence kaynağı olmayacak özellikle bu son dönemlerde modaları küfür olmuş daha iyi eğlendiriyorlar
Gel oğlum gel kucu kucu korkma bir şeyi yapmayacam sadece tasmanı takicamMahelleye sahip çıkın tasmalarıniz çıkardım fazla da havlamayin rahatsız etmeyin beni
Seni ondenmi yolladilar mayin eşek misaliMahelleye sahip çıkın tasmalarıniz çıkardım fazla da havlamayin rahatsız etmeyin beni
Çok kudurdun burda seçimin acısını millete hakaret ederek mi çıkarıyorsun git vergi kas liderinizen itaat edin ortadan kayboldu yeni liderinize itaat zamanı haydeeeO kadar kemik yedirdim sana neden söz dinlemiyorsun havlama dedim neden havlıyorsun şimdi
Berat ayıp ya ben çağırıyorum tasmasını takacam çok havlamaya başladı ben çağırıyorum sen kovuyon neyiseki sahibini dinleyen bi it gelir şimdiÇok kudurdun burda seçimin acısını millete hakaret ederek mi çıkarıyorsun git vergi kas liderinizen itaat edin ortadan kayboldu yeni liderinize itaat zamanı haydeee
Yaptığını beğendin mi korktu kaçtı gelmiyor şimdi bu havlayarak milleti rahatsız ederÇok kudurdun burda seçimin acısını millete hakaret ederek mi çıkarıyorsun git vergi kas liderinizen itaat edin ortadan kayboldu yeni liderinize itaat zamanı haydeee
Korksun korku iyidir çoğu zaman gereklidir kuduran köpekler çok korkarlar zatenYaptığını beğendin mi korktu kaçtı gelmiyor şimdi bu havlayarak milleti rahatsız eder
Ya ben Onu yeterince korktum ama şimdi gider ağlar havlar milleti rahatsız eder yoksa sıkıntı yokKorksun korku iyidir çoğu zaman gereklidir kuduran köpekler çok korkarlar zaten
Şunu anlayamadık, bu mesaja kadar yapılan açıklama gayet parti adına yazılmış ve profesyonel bir açıklamaydı.@BaşkanOnline medya hesabi neden kişisel bir hesap gibi yönetiliyor bildigim kadar suç?
sana da edeyim tasmasiz sokak köpeğiÇok kudurdun burda seçimin acısını millete hakaret ederek mi çıkarıyorsun git vergi kas liderinizen itaat edin ortadan kayboldu yeni liderinize itaat zamanı haydeee
Hala kuduruyor jsjsjsjssjsana da edeyim tasmasiz sokak köpeği
sana da edeyim tasmasiz sokak köpeği
Lan tasmasiz gece mahalleyi iyi koruyamamissin berat köpeği dadanmis mahalleyeYaptığını beğendin mi korktu kaçtı gelmiyor şimdi bu havlayarak milleti rahatsız eder
İtaat etme senin gibi köpeklerin işi hadi havla yemek verecemÇok kudurdun burda seçimin acısını millete hakaret ederek mi çıkarıyorsun git vergi kas liderinizen itaat edin ortadan kayboldu yeni liderinize itaat zamanı haydeee
Dün küfür ettikleriniz size küfürler edenlerle berabersijiz hayırlı olsun mesutBizim ittifak mı oluyor tebrik mi edecem