Teşekkür ederiz başkanımHayırlı olsun başkanlarım. Başarılar dilerim herşey gönlünüzce olsun
TeşekkürlerHayırlı olsun
Eyvallah sıracımHayırlı olsun başarılar dilerim ismailim
Teşekkür ederim başkanımHayırlı olsun
TeşekkürlerHayırlı olsun....
Ağit Başkan sonuçta gerçek siyaset yapmıyoruz öz kimliğim Türk oğlu Türk'tür 7 göbek sülalem şüpheniz mi var şüpheniz varsa eğer e-devletten resmi soy ağacı belgemi whatsapp tan yollarım size hiç düşünmeden saygılarımlaDevrim ismini koyup Türkçülük yapmanız her ne kadar komik olsa da hayırlı olsun
Teşekkür ederim başkanımHayırlı olsun Başarılar dilerim Başkanım
Kimsenin ırkı dili dini veya ideolojisi beni ilgilendirmez başkanım ancak iki kavram çatışıyor bundan bahsediyorumAğit Başkan sonuçta gerçek siyaset yapmıyoruz öz kimliğim Türk oğlu Türk'tür 7 göbek sülalem şüpheniz mi var şüpheniz varsa eğer e-devletten resmi soy ağacı belgemi whatsapp tan yollarım size hiç düşünmeden saygılarımla
Evet ama kavram çatışması önemli değil önemli olan parti ismide değil sonuçta bir oyun platformu zevk almana bak başkanımKimsenin ırkı dili dini veya ideolojisi beni ilgilendirmez başkanım ancak iki kavram çatışıyor bundan bahsediyorum
Parti ismi önemli değil mi? Oyuncuların çoğunluğu parti isimlerine bakarak üye oluyorlar partilere ama yine de siz bilirsiniz keyif alınEvet ama kavram çatışması önemli değil önemli olan parti ismide değil sonuçta bir oyun platformu zevk almana bak başkanım
Teşekkür ederim yorumunuz içinParti ismi önemli değil mi? Oyuncuların çoğunluğu parti isimlerine bakarak üye oluyorlar partilere ama yine de siz bilirsiniz keyif alın