ahmet profesör doktorlara söyle mesaj atıp duruyorlar niye çıktın partiden diyorlar özgürlüğümüzü kısıtlamaya çalışmayınBurada başkan online temsil eden bir bakan olacaktı ne limonu Kadir bey
ahmet profesör doktorlara söyle mesaj atıp duruyorlar niye çıktın partiden diyorlar özgürlüğümüzü kısıtlamaya çalışmayınBurada başkan online temsil eden bir bakan olacaktı ne limonu Kadir bey
Ahmet senden msb istiyor oyalamaahmet profesör doktorlara söyle mesaj atıp duruyorlar niye çıktın partiden diyorlar özgürlüğümüzü kısıtlamaya çalışmayın
msbyi vermişim sabah uykuluykenAhmet senden msb istiyor oyalama
Buna güzel ironi yapardım ama olmazahmet profesör doktorlara söyle mesaj atıp duruyorlar niye çıktın partiden diyorlar özgürlüğümüzü kısıtlamaya çalışmayın
yav ben kurtarırım sen he de yeter yoksa burada seni yerler haberin olmazYa nasip sevim Başkan kurtarır beni be
Ahmet senden msb istiyor oyalama
Aslanın eti yenmez bunu bilmen lazımdı Başkanımyav ben kurtarırım sen he de yeter yoksa burada seni yerler haberin olmaz
Ondaydi ahmet seni atamamis başkasini atamış hain magarsus ahmetle bi hukukunuz vardi yakismadiYetki onda olsaydı verirdi be öyle deme
yeni bi isim bulamadınız mı dirilişi ısıtıp ısıtıp koyuyorsunuz 3 günlük kurufasulye gibi
Onda degil be atama meclis başkanı tarafından atanmadimi gideyim bakayımOndaydi ahmet seni atamamis başkasini atamış hanin magarsus ahmetle bi hukukunuz vardi yakismadi
asdasfsdgsdgs ahmet sen oyunu öğrenene kadar işimiz var seninle hemen seni altınokun eğitim grubuna alıyorum ama sen girişte deki ben sadece oyunu öğrenmek istiyorum yoksa bunlar başka şeyler öğretirlerOnda degil be atama meclis başkanı tarafından atanmadimi gideyim bakayım
Ob yapar atamayi seni kandırmışOnda degil be atama degilmi meclis başkanı tarafından gideyim bakayım
Öğreniriz be zaman uzun ölmesem öğrenirimasdasfsdgsdgs ahmet sen oyunu öğrenene kadar işimiz var seninle hemen seni altınokun eğitim grubuna alıyorum ama sen girişte deki ben sadece oyunu öğrenmek istiyorum yoksa bunlar başka şeyler öğretirler
Baktım be adam kendi seçilmiş ben atama sanmıştımOb yapar atamayi seni kandırmış
asdasfsdfadasdasdasdasdBaktım be adam kendi seçilmiş ben atama sanmıştım
Ben uyarımı yaptım artık gerisi sendeAslanın eti yenmez bunu bilmen lazımdı Başkanım![]()
Ahmet ayin 7 sinde ne secimiBaktım be adam kendi seçilmiş ben atama sanmıştım
Sağol büyük balikmı olacağız küçük balikmıBen uyarımı yaptım artık gerisi sende
Meclis seçmis adam kazanmış işteAhmet ayin 7 sinde ne secimi