Diriliş İttifaki Kuruluş Bildirgesi (12 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
En azından türlü tiyatrolarla dostunu ardında bıraktıklarına şahit olmadım bazılarının aksine. Benim için her zaman en önemli şey uğruna savaşabileceğim dostlarımın olmasıydı. Var sanıyordum sadece sanıyormuşum. Bu planı kuran kim varsa üzerine alınabilir. A D İ N partisi Siyah Sancak altında birleşecek kalan tüm üyeleriyle tek borcu olan partinin yanında yer alacak
Keşke tiyatro çevirmek yalandan tripler yerine delikanlı gibi deseydiniz rekabet için sizin karşıda olmanız şart diye.

Şu saatten sonra boş yere partimin kapısına gelmesin bazı kişiler. Hadi eyvallah
Kıymetli dostlarla oturup konuştuk. Belli ki iletisimsizlikler ve yanlış anlaşılmalar olmuş. Tepki göstermemin sebebi gerçekten dost olarak görmemdi. Dostlar arasında bazen yanlış anlaşılmalar olur önemli olan bunları sağlıklı bir iletişim ile çözebilmek şahsımın ve partimin kimseyle bir problemi bulunmamaktadır. dostlarıma yeni yollarında başarılar diliyorum yolları açık olsun 🙏♥️

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Dostunuz kim sizin? 😂😂
Bu soruyu ben de soruyorum kendime

Zina eşit bölünelim adaletli bir oyun oynayalım diyerek çıktığımız bu yolda arkadan bir şeyler çevirilerek yüzüstü bırakılmak ve daha sonrasında bahaneler kurarak yok trip attınız yok onu yaptınız yok bunu yaptınız diyerek dersiniz ya da suçlamak bana samimi bir şekilde insanlara yaklaşmanın zararlarını gösteriyor.

Başından itibaren yaptıklarımda samimiydim ittifak içinde şeffaftım bir şeyleri görememişim yapacak bir şey yok