M
M-D
Ziyaretçi
Teşekkür ederim emirhancımDoğum günün kutlu olsun canım
Ooo denli benimkini niye kutlamadin
Söyleseydin kutlardık
Teşekkür ederim emirhancımDoğum günün kutlu olsun canım
Ooo denli benimkini niye kutlamadin
Seni geç buldum erken bırakmam her zaman beraberiz her zaman güzeliz kardeşimDoğum günün kutlu olsun MD iyiki doğdun iyiki bizimlesin
Teşekkür ederim amin hep birlikte inşallah efecanDoğum günün kutlu olsun nice yıllara drone ustası MD
Yappızla sevgimize başkan online şahitşahit lazımsa buradayım qisşqşsşqçsçqsçq
Teşekkür ederim batıncım cansınMustafa abi nice mutlu yıllara -yaşlara
Teşekkür ederim hüseyin başkanım varol cansınDoğum günün kutlu olsun Mustafa Denli başkanım
Eyvah eyvah ne geliyor kim bilirNice güzel yıllara denlicim biz Doğum gunu videomuzu hazırladık sana ulaştırıcaz
Teşekkür ederim ali başkanim bir daha bana beni bildir deme amaDoğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
Teşekkür ederim onur başkanim hep birlikte inşallahDoğum günün kutlu olsun nice yıllara sevdiklerinle
Teşekkür ederim jilet beşircim varol cansınNice mutlu yıllara abi doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim iso cansınDoğum günün kutlu olsun Denli
Yaptık bir cahillikTeşekkür ederim ali başkanim bir daha bana beni bildir deme ama
Çok manidar oldu yorum ban yediğin kelime ileYaptık bir cahillik
Nice senelere güzel yürekli insan, iyi ki doğdun, iyi ki varsın ağabeyBazen bazı şeyleri kelimeler ile değil de hissettiklerin ile anlatmak istersin. Çünkü o hissi, o duyguyu tarif edecek bir kelime yoktur.
Senin abiliğini de anlatacak herhangi bir kelime yok. Bu zamana kadar benim üstümde ki emeklerin çok büyük her zaman doğru olmayı menfaatler için değişmemeyi en kötü günde bile olsan güneşin tekrar doğacağını sen öğrettin reis. 2 senedir tanıyorum seni ama sanki 20 yıldır tanıyorum gibi bir kez olsun tersi bir duygu hissettirmedin her sıkıntım da uzak da olsan en yakınımdakinden daha yakındın.
Her zaman çözdün her zaman olumlu baktın her zaman olumlu bakmayı öğrettin. Bir abiden çok daha ötesin.
Abiler şefkatlidir abiler merhametlidir abiler her zaman kardeşlerinin iyiliklerini düşünürler ayıplarını örterler beni hep korudun kolladın abim iyi ki varsın
Abiler asla kardeşlerini karanlıkta yalnız bırakmazlar.
Senin varlığın bana hep huzur, güven, mutluluk verir abim varlığın daim olsun.
Kelimeler seni bu kadar anlatmaya yetiyor abim üstü olsa üstünü anlatırım ama şunu diyebilirim ki bir abi seçme şansım olsaydı yine seni seçerdim....
Nice beraber senelerimiz nice beraber anılarımız nice mutluluklarımız olsun abimmm
Doğum Günün Kutlu Olsun Abim
İyi Ki Doğdun İyi Ki Varsın Abim
Ekli dosyayı görüntüle 11174
https://youtube.com/shorts/tV-FjdjEQtE
Canımsın teşekkür ederim kalbi güzel kardeşim sende iyi varsın iyiki tanımışımNice senelere güzel yürekli insan, iyi ki doğdun, iyi ki varsın ağabey
Allah razı olsun sipanım hep birlikte inşallahDoğum günün kutlu olsun abim nice mutlu huzurlu yıllara
Teşekkür ederim nazmi reis cansın varolDoğum Günün Kutlu Olsun Denli Reis