Doğum günün kutlu olsun MD❤️ (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan yappız
  • Başlangıç tarihi
C

Cihan ERASLAN

Ziyaretçi
Bazen bazı şeyleri kelimeler ile değil de hissettiklerin ile anlatmak istersin. Çünkü o hissi, o duyguyu tarif edecek bir kelime yoktur.
Senin abiliğini de anlatacak herhangi bir kelime yok. Bu zamana kadar benim üstümde ki emeklerin çok büyük her zaman doğru olmayı menfaatler için değişmemeyi en kötü günde bile olsan güneşin tekrar doğacağını sen öğrettin reis. 2 senedir tanıyorum seni ama sanki 20 yıldır tanıyorum gibi bir kez olsun tersi bir duygu hissettirmedin her sıkıntım da uzak da olsan en yakınımdakinden daha yakındın.
Her zaman çözdün her zaman olumlu baktın her zaman olumlu bakmayı öğrettin. Bir abiden çok daha ötesin.
Abiler şefkatlidir abiler merhametlidir abiler her zaman kardeşlerinin iyiliklerini düşünürler ayıplarını örterler beni hep korudun kolladın abim iyi ki varsın ❤️
Abiler asla kardeşlerini karanlıkta yalnız bırakmazlar.
Senin varlığın bana hep huzur, güven, mutluluk verir abim varlığın daim olsun.
Kelimeler seni bu kadar anlatmaya yetiyor abim üstü olsa üstünü anlatırım ama şunu diyebilirim ki bir abi seçme şansım olsaydı yine seni seçerdim....
Nice beraber senelerimiz nice beraber anılarımız nice mutluluklarımız olsun abimmm❤️❤️

Doğum Günün Kutlu Olsun Abim❤️
İyi Ki Doğdun İyi Ki Varsın Abim❤️

Ekli dosyayı görüntüle 11174

https://youtube.com/shorts/tV-FjdjEQtE 🤠
Nice senelere güzel yürekli insan, iyi ki doğdun, iyi ki varsın ağabey 🌹☺️

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Doğum günün kutlu olsun REİS! 😎 Ailen, sevdiklerin ve sevenlerinle birlikte sağlık mutluluk huzur dolu bir ömür diliyorum. Her şey gönlünce olsun, işin gücün rast gitsin inşallah abi.