Selamın aleyküm değerli Başkan Online ailesi uzun zaman sonra oyuna geri dönüyorum. Formdaki eski dostlarım beni bir dürtsün please

Gel partimeSelamın aleyküm değerli Başkan Online ailesi uzun zaman sonra oyuna geri dönüyorum. Formdaki eski dostlarım beni bir dürtsün please![]()
Fati manyakmısın sen knkSelamın aleyküm değerli Başkan Online ailesi uzun zaman sonra oyuna geri dönüyorum. Formdaki eski dostlarım beni bir dürtsün please![]()
Sen kabul ettin mi vergiyiFati manyakmısın sen knk
Yok kadirle yapıyorumSen kabul ettin mi vergiyi
Kadir abş oyun bıraktı attım sana hadi gel kabul etYok kadirle yapıyorum
Geliyor şimdi seni şamarlamaya hazır ol söyledim bu durumuKadir abş oyun bıraktı attım sana hadi gel kabul et
Yav o bana kıyamaz sen git vergileri kabul et hadiGeliyor şimdi seni şamarlamaya hazır ol söyledim bu durumu
Noldu yav ayazim en son kadire ne diyordunYav o bana kıyamaz sen git vergileri kabul et hadi
Aleyküm selam hoşgeldinSelamın aleyküm değerli Başkan Online ailesi uzun zaman sonra oyuna geri dönüyorum. Formdaki eski dostlarım beni bir dürtsün please![]()
Bilmiyorum belki parti kurabilirim eski anılarım canlansın@Fatih Küçük gel partime gelmesen daha böyle parti bulaman
Bak sana yemin ediyorum böyle ortam bulamanBeni ikna edecek biri var mı acep?
Kurma gel partiye sana yardımcılık vereyimBilmiyorum belki parti kurabilirim eski anılarım canlansın
Dedin ve beni kaybettinKurma gel partiye sana yardımcılık vereyim
Yok yav ne istiyorsun söyle bakam ona göre yapalım birşeylerDedin ve beni kaybettin