Efeler Partisi- Gençlik Kolları Başkanlığı Devir Teslim Töreni (1 Kişi İçeride)

Carrey Alemdar V9.1

"Yazışan Başkan, Başkan Olamaz" 🦅
Vatandaş
Öncelikle Allah'ın selamı ve Allah'ın izni ile devir teslim törenimize hoşgeldiniz;
Ve burdan değerli başkanlarımı selamlıyorum.

Öncelikle bu değerli partide gençlik kolları başkanı olarak görev yapacağım için büyük bir heyecan ve mutluluğun içindeyim. öncelikle bu göreve layık gören @FurkanB. Başkanıma teşekkür ediyorum. Bu görev aslında bazıları için küçük olabilir ama sevdam dediğin bir dâvâda bir makamın önemi yoktur görevin olmasa bile o dâvâ için çaba verirsin. Tabi bazıları için dâvâsı bir basit makamdır, bu makam öyle bişeydir ki davam dediği yeri satıp daha iyi yalama yapacağı yere gider ve orda devam eder ve kendi halini bilmeden başkalarına kendisi gibi satıcı olup makam almadığı için utanç ile bakar ama kendi halini bilmez ki, utanmadan o davam dediği yere sallamaya çalışır ve, unutur onu üste çıkaranları ve;

Allah'ım herhangi bir davaya yalamaların ve bir makam için davasını satanların olduğu yer ve bunu uy haline getirenlere izin verme ve kâhîr ismin ile onları kâhır eyle Âllah'ım,
Allah'ım bir makam için satmayı ve makamı şerefi üstüne tutanları sen akıl ile şereflendir Allah'ım,
Allah'ım çıktığımız bu yolda sen bizi utandırma, Allah'ım sen bizi bu davada bize yardım et senden başka sığınacak kimsemiz yoktur. bizler kimsesiz ve acizleriz sen olmayınca. 🤲

Bu şanlı görevime anlık olarak başlamış bulunmaktayım hayırlara vesile olması dileğiyle.

Ekli dosyalar

• Gemini_Generated_Image_nhlpydnhlpydnhlp.png
    Gemini_Generated_Image_nhlpydnhlpydnhlp.png
    5.5 MB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

MAGARSUS

ALKILIÇ HAREKAT 🐺⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
tanışma grubu efsane dedikodu nasıl gidiyor carry sizinkilerin :D