Ekmek yediği kaba *****… (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ZORBEY42
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
U

ugur3301

Ziyaretçi
Umarım öyle birşey olmaz güzel bir bütünlükle hayatda dostluğunuz baki olur

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Zaman diyelim . Çünkü insanların menfaatleri başladığında o zman göreceksin. 27 yaşındayım benden büyük abilerim vardır burada . En güvendiğin bile bazen umurunda bile olmuyorsun
Sen çok çekmişsin be abi
Bende bir kardeşin olarak naçizane bir nasihat vereyim olumsuz düşünceleri hayatından çıkart akışına bırak be abim dünya öyle bir yer ki ne hissedersen neyi yaşamak istiyorsan sana onu hediye ediyor
ben kaderimizi kendimiz şekillendirdiğimize inananlardanım
Bu da benim felsefem iyi düşün iyi olsun
Hayırlı geceler başkanonline

U

ugur3301

Ziyaretçi
Sen çok çekmişsin be abi
Bende bir kardeşin olarak naçizane bir nasihat vereyim olumsuz düşünceleri hayatından çıkart akışına bırak be abim dünya öyle bir yer ki ne hissedersen neyi yaşamak istiyorsan sana onu hediye ediyor
ben kaderimizi kendimiz şekillendirdiğimize inananlardanım
Bu da benim felsefem iyi düşün iyi olsun
Hayırlı geceler başkanonline
Normalde pozitif bir insanım. İnsanlara iyiliğim dokunmuştur. zararım olmamıştır. Menfaatleri bittiğinde seni umursamazlar. Bu platformda bile mevcuttur. İsim vermeye gerek yok . onlar kendilerini bilirler. Çok şükür ki Allah bana gerçek yüzlerini sunuyor. Allah hepimizi kötü niyetli insanlardan korusun

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Normalde pozitif bir insanım. İnsanlara iyiliğim dokunmuştur. zararım olmamıştır. Menfaatleri bittiğinde seni umursamazlar. Bu platformda bile mevcuttur. İsim vermeye gerek yok . onlar kendilerini bilirler. Çok şükür ki Allah bana gerçek yüzlerini sunuyor. Allah hepimizi kötü niyetli insanlardan korusun
Sen abim elini vicdanına koyduğunda rahat mısın
Onu bunu düşünmek yerine sevdiklerinize size değer verenlere sarılın
3 günlük dünya biz neler yaşadık
Yer şöyle bir silkelendi ev bark yerle bir oldu binlerce insan öldü.
Bir de artistlik yapıyoruz halen insanoğlu olarak..
Yaşayın be abi şimdi değilde ne zaman akıllanacaz ne zaman ders alacaz bırakın onu bunu sevdiklerinize sımsıkı sarılın
Sevgiyle kalın iyi geceler 🌹🖖

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...