Ekonomi Bakanı görev hatırlatma... (10 Kişi İçeride)

Mehmet 09

OYUN SAVCISI 🎓
Vatandaş
Meclis başkanı da olsanız , ekonomi bakanı da olsanız sonuçta bi tarafsınız. Evet ben de bi tarafım. Ancak strateji var diye kendine yakın olan ve sizi desteklediğini bildiğiniz kisilere ayrımcı davranıp hızlı islem yapmak. Sizi yüceltmez. Sadece torpil yapmış olursunuz.
Konuyu siz olsanız sanki farklı olcaktı gibi biryere getirmek istemiyorum. Ben de belli oyunculara hızlı işlem yapardım ama siz bunu tersine cevirip işini iyi yapıyo dedirtmeniz lazım. Ancak o zaman hak hukuk adalet vardır deriz. Diğer türlü dediğim gibi herkes bi tarafa yakın olabilir.

Sevim AYDIN

YGP Parti Başkan Vekili | Meclis Başkanı
Vatandaş
Sayın çok bilmiş meclis başkanı, benim yukarıda ki konumda ekonomi bakanı ataması ile alakalı bir yazı varmı? Ayrıca ekonomi bakanı atama yapabiliyor mu? Ben ekonomi bakanının başkalarından emir alakarak görevini kötüye kullanmasından bahsetmiştim. Oyunu bilmiyorsanız, bana ulaşın size oyun ve makamlar hakkında ders verebilirim.
Ve benimle düzgün konuşun. Çok bilmiş falan hayırdır haddinizi bilin

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Hayır genel bir öğreti oldu bana nazikçe masaj yazdıklarım inadına hareketini yapmayı sürdürünce nezaketimi boşa harcamamaya kadar verdim.
Ben farklı bir telden çalıyorum siz farklı bir telden okuyorsunuz. Konu ne ama siz neyden bahsediyorsunuz.
Konu siz değilsiniz hanımefendi ekonomi bakanı ve gösterdiği tutum.
Bu kadar narsist olmayın lütfen.

NightKing

Kutlu Birlik Genel Başkanı || Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Sayın çok bilmiş meclis başkanı, benim yukarıda ki konumda ekonomi bakanı ataması ile alakalı bir yazı varmı? Ayrıca ekonomi bakanı atama yapabiliyor mu? Ben ekonomi bakanının başkalarından emir alakarak görevini kötüye kullanmasından bahsetmiştim. Oyunu bilmiyorsanız, bana ulaşın size oyun ve makamlar hakkında ders verebilirim.
Size göre sizinle ters düşen herkes birilerinden emir alıyor zaten 😅

ismaildkul

Milli Gençlik Parti Sözcüsü
Yasaklı Üye
Vatandaş
Arkadaşlar bu bir strateji oyunu ve bu makamların özellikleri stratejik hamle yapabilmek için tasarlandı. Meclis başkanı ve iç işleri bakanı elbette kendi stratejik avantajı için atama yapacak bir önceki dönemlerde de bu böyleydi. Strateji oyununda neden strateji yapıp onaylamıyor diye yorum yapmanız çok saçma. Olay bu zaten bu ayrıcalıklarda bu makamlara bu yüzden verildi.
Bakana verilen ayrıcalık değil sorumluluktur sayın başkan sorumluluğunu yerine getirmeyecekse kalksın o koltuktan oyuncuları mağdur etmenin bi anlamı yok

Sevim AYDIN

YGP Parti Başkan Vekili | Meclis Başkanı
Vatandaş
Bakana verilen ayrıcalık değil sorumluluktur sayın başkan sorumluluğunu yerine getirmeyecekse kalksın o koltuktan oyuncuları mağdur etmenin bi anlamı yok
Bu bir mağduriyet değil bu stratejik bir hamledir. Oyun yönetimi ve kuralları bakana onay yetkisi verirken boşta da durmasın birşey yapsın diye vermedi heralde o bakanlığa sahip olanlar rakiplerini domine etsin diye verildi bunu kullanması çok normal.

NightKing

Vatandaş
IMG_6381.jpeg
Siz ekran görüntüsü sundunuzya buyrun burda bir tane daha var size göre bakan tersliyor bu arkadaşı neden terslememiş acaba

NightKing

Vatandaş
İnsanları aşağılayarak mı yapıyorsun işini. Bak dam sana ne demiş. İşine karışmak haddim değil ama diye başlamış cümlesine karşılığında verdiğin cevabın bumu olması gerekiyor. Mağrur Bakan
Aktif olduğunuz zaman transferleri onaylamaya biraz daha dikkat eder misiniz dedi bu kibarca aktifsin ama onaylamıyorsun demek. Bunu sorgulamak onun haddine mi

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Aktif olduğunuz zaman transferleri onaylamaya biraz daha dikkat eder misiniz dedi bu kibarca aktifsin ama onaylamıyorsun demek. Bunu sorgulamak onun haddine mi
Eğer bu mesajlardan bunu çıkardıysanız bu konu benim için bitmiştir 😃
İyi çalışmalar dileyeceğim ama benide tersleyip benim çalışmamı sorgulamak sanamı kalmış dersiniz diye dilemiyorum.
Selametle...

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Size göre sizinle ters düşen herkes birilerinden emir alıyor zaten 😅
Sizi tanımam etmem banane sizden olarak ters dü olayı değil. Ben burada kimin nasıl iş yaptığına bakarım. Bunun için dost düşman olmaya gerek yok. Bunu kim yapsa aynısını yaparım. Peşini de bırakmam. Eğer bu makamı düzgün kullanmayacaksan in o koltuktan.

KATLİAM

Üye
Vatandaş
Arkadaşlar bu bir strateji oyunu ve bu makamların özellikleri stratejik hamle yapabilmek için tasarlandı. Meclis başkanı ve iç işleri bakanı elbette kendi stratejik avantajı için atama yapacak bir önceki dönemlerde de bu böyleydi. Strateji oyununda neden strateji yapıp onaylamıyor diye yorum yapmanız çok saçma. Olay bu zaten bu ayrıcalıklarda bu makamlara bu yüzden verildi.
25-50 milyonla harika bi strateji yapiyor 😅😅😅