En1- Yeni Proje Hayata Geçiyor🫵 (1 Kişi İçeride)

EN1

Mustafa Kemal Atatürk 🇹🇷 [MİLLETVEKİLİ] 🌕DP🌕
Vatandaş
Değerli başkanı online oyuncuları ve yönetimi bugün Bursa toplanma sebebimiz benim hayalim olan 3 projemi sunmak ve bu 3 projemizde ekonomimize katkı sağlayacak ve oyuncularımızı güçlendirecek bir sistem kuruyoruz bu sistemle birlikte Hepimiz güçlenerek bir adım daha atmayı düşünüyoruz. ..

PROJE ADI: ENTE BANK
PROJE KURUCULARI: @EN1 , @Polat ALEMDAR

PROJE GÖRSELLERİ.
logo:
1000008095.png
1000008098.png

Hesap Kartı,
1000008096.png
Kredi Kartı, 1000008099.png
Atm,
1000008102.png
Genel Merkez.

Hayırlı Olsun
BAŞKAN ONLİNE,

Göktuğ Gökçebağ 29

Üye
Vatandaş
kesinlikle gelebilir bence örnek olarak da oyuncuların özel banka açması şeklinde olabilir ama oyuncular yönünden karmaşıklık olması yönünden yani öyle olduğu taktirde enazından direk 30-40 adet banka görebileceğimiz için oyuncuların özel bankaları asla değilde

oyunun kendi bankasının olması olabilir başkanbank şeklinde olabilir bu sayede buranın gelirinin belirli kısmınında vergilendirilmesi yapılıp bu vergilerde devletin kasasına otomatik her ayın belirlenen bir gününde otomatik olarak aktarılması sağlanabilir bir tane oyun içi kod yazılıp her ay düzenli otomatik bankanın kendi tüm mal varlığı bütçesinden vergilendirilen % yüzdelik kısımda ki parayı çekmesi şeklinde devletin bankası olabilir

çok ilerleyen süreçte özel banka açma sistemi devlet yani oyun bankası sistemi gidişattına göre değerlendirmeye alınabilir bence

Son düzenleme:

Göktuğ Gökçebağ 29

Üye
Vatandaş
ama tasarım yönünden kesinlikle oyunda böyle görsellikler yenilikler olması gerektiğini düşünüyorum atm ve kart örneği şeklinde zaten yapılmış çalışma gibi oyun yönetiminden buna benzer tasarım çalışmaları bekliyoruz

Memochan

Üye
Vatandaş
Projeyi daha detaylı anlatabilirmisiniz?
1) max kredi miktarı ne kadar?
2) kart hesapları nasıl açılıyor?
3)depozitler resmi olarak garantileniyormu ?
4) kart hesapları nasıl kontrol edilebilir?
5) para transferleri mümkün olacakmı ?

EN1

Vatandaş
Projeyi daha detaylı anlatabilirmisiniz?
1) max kredi miktarı ne kadar?
2) kart hesapları nasıl açılıyor?
3)depozitler resmi olarak garantileniyormu ?
4) kart hesapları nasıl kontrol edilebilir?
5) para transferleri mümkün olacakmı ?
Hepsi detayları çok yakında verilecek

JR Mehmet (Lider)

ÖVİP 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI 🏛
Vatandaş
EN1 başkan şimdi projen iyi güzel ama havale ve eft ücretsiz olsun , şans oyunları komisyonu alınmasın , vadeli mevduat , doviz ve altın hesapları komisyonu düşük olsun , kredi kartından yıllık aidat alınmasın. Ayrıca harcadıkça kazan kampanyası ve para puan yüklemesi olursa. Tercihim sizin bankanız olur.

EN1

Vatandaş
EN1 başkan şimdi projen iyi güzel ama havale ve eft ücretsiz olsun , şans oyunları komisyonu alınmasın , vadeli mevduat , doviz ve altın hesapları komisyonu düşük olsun , kredi kartından yıllık aidat alınmasın. Ayrıca harcadıkça kazan kampanyası ve para puan yüklemesi olursa. Tercihim sizin bankanız olur.
Sizin için değerlendireceğiz

M-D

Aktif Üye
18. Dönem Oyun Başkanı
Değerli başkanı online oyuncuları ve yönetimi bugün Bursa toplanma sebebimiz benim hayalim olan 3 projemi sunmak ve bu 3 projemizde ekonomimize katkı sağlayacak ve oyuncularımızı güçlendirecek bir sistem kuruyoruz bu sistemle birlikte Hepimiz güçlenerek bir adım daha atmayı düşünüyoruz. ..

PROJE ADI: ENTE BANK
PROJE KURUCULARI: @EN1 , @Polat ALEMDAR

PROJE GÖRSELLERİ.
logo:
Ekli dosyayı görüntüle 19727
Ekli dosyayı görüntüle 19728

Hesap Kartı,
Ekli dosyayı görüntüle 19729
Kredi Kartı, Ekli dosyayı görüntüle 19730
Atm,
Ekli dosyayı görüntüle 19731
Genel Merkez.