Eno Haksızlık Üstü Örtülmiyecektir🔔 (1 Kişi İçeride)

EN1

Mustafa Kemal Atatürk [#ElizabethKadir]
Vatandaş
İttifak ayrıldığı iyi olduğu için bu durumu uzaktan izleyerek çok sevindim ittifak oy tuzagudir parayı basan veya canı isteyen liderler onu yapıyor rekabet yapılacak denilen oyunda ittifak kökten kapatılması ve Altın Ok Bölünmesi Oyuna Huzur verecektir ben buraya yazıyorum oyun yöneticimiz arz ederim

- Yıldırım İttifak Hiyleyle sonradan onaylanan oy ve Yüklü şekilde bazı kişilere verilen emirleri biliyorum 20 oy kullanan bı kişi haksızlıktır Ve Akşam Sergiledi Davranış Hiç Hoş Değildir. @ADEN oyuncu bir çocuk dediği seçim öncesi seçim sonrası dansöz müzikleri açarak eğlendi nasıl seçimde önce acındırıp milletimizi oy attırıp akşamda lbc5 mı ne bu şarkıcı havhav sarksii ile laf soktular yetmedi değişik şarkılar açıp açıkça reziligini sergiledi toplum demokrasi böyleyse ve söz vermediği için makamına iyi sarılmış bir başkan koltuğunda hayla bişey yokmuş gibi Pb Benimdir Sen Önce 1 yıldır Parti'nin koltundan kalkta onca üyelerin para bitti değip sağ soldan istiyorlar seçim geldimi ekip tam kadro cuma parası toplar gibi doalniyorsunuz ya sizin bır üyeniz anlatı ya ben burda mevcut g. Başkana küstü diye bir dizi mesaj attım sanki mevcut başkan kendisini İngiltere kraliçesi Elizabeth sanıyor
Basın toplantim bu kadardı katılıp okuyan herkesi teşekkür ederim hayırlı akşamlar diliyorum ALLAH'A EMANET OL

#SendeDirenHakkinYetirtme
#HakkiSokeSokeAlacam
#AdaletYaBöyleYaÖyleAnsızınKapinizda
#BoşBölünmeliAltinOkYadaYasaklansın

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
İttifak ayrıldığı iyi olduğu için bu durumu uzaktan izleyerek çok sevindim ittifak oy tuzagudir parayı basan veya canı isteyen liderler onu yapıyor rekabet yapılacak denilen oyunda ittifak kökten kapatılması ve Altın Ok Bölünmesi Oyuna Huzur verecektir ben buraya yazıyorum oyun yöneticimiz arz ederim

- Yıldırım İttifak Hiyleyle sonradan onaylanan oy ve Yüklü şekilde bazı kişilere verilen emirleri biliyorum 20 oy kullanan bı kişi haksızlıktır Ve Akşam Sergiledi Davranış Hiç Hoş Değildir. @ADEN oyuncu bir çocuk dediği seçim öncesi seçim sonrası dansöz müzikleri açarak eğlendi nasıl seçimde önce acındırıp milletimizi oy attırıp akşamda lbc5 mı ne bu şarkıcı havhav sarksii ile laf soktular yetmedi değişik şarkılar açıp açıkça reziligini sergiledi toplum demokrasi böyleyse ve söz vermediği için makamına iyi sarılmış bir başkan koltuğunda hayla bişey yokmuş gibi Pb Benimdir Sen Önce 1 yıldır Parti'nin koltundan kalkta onca üyelerin para bitti değip sağ soldan istiyorlar seçim geldimi ekip tam kadro cuma parası toplar gibi doalniyorsunuz ya sizin bır üyeniz anlatı ya ben burda mevcut g. Başkana küstü diye bir dizi mesaj attım sanki mevcut başkan kendisini Berlin kraliçesi Elizabeth sanıyor
Basın toplantim bu kadardı katılıp okuyan herkesi teşekkür ederim hayırlı akşamlar diliyorum ALLAH'A EMANET OL

#HakkiSokeSokeAlacam
Elizabeth bildiğim kadarıyla İngiltere'nin kraliçesi ama yine de sen bilirsin :)

Pashard

Mardin Belediye Başkanı
Vatandaş

- Yıldırım İttifak Hiyleyle sonradan onaylanan oy ve Yüklü şekilde bazı kişilere verilen emirleri biliyorum 20 oy kullanan bı kişi haksızlıktır Ve Akşam Sergiledi Davranış Hiç Hoş Değildir. @ADEN oyuncu bir çocuk dediği seçim öncesi seçim sonrası dansöz müzikleri açarak eğlendi nasıl seçimde önce acındırıp milletimizi oy attırıp akşamda lbc5 mı ne bu şarkıcı havhav sarksii ile laf soktular yetmedi değişik şarkılar açıp açıkça reziligini sergiledi toplum demokrasi böyleyse ve söz vermediği için makamına iyi sarılmış bir başkan koltuğunda hayla bişey yokmuş gibi Pb Benimdir Sen Önce 1 yıldır Parti'nin koltundan kalkta onca üyelerin para bitti değip sağ soldan istiyorlar seçim geldimi ekip tam kadro cuma parası toplar gibi doalniyorsunuz ya sizin bır üyeniz anlatı ya ben burda mevcut g. Başkana küstü diye bir dizi mesaj attım sanki mevcut başkan kendisini Berlin kraliçesi Elizabeth sanıyor

#HakkiSokeSokeAlacam
Berlin kraliçesi Elizabeth teriminin yanlışlığına mı takılalım metindeki yazım yanlışlarını mı bulmaya çalışalım nedir bu yanlışı bul tarzında bulmaca mı?

EN1

Mustafa Kemal Atatürk [#ElizabethKadir]
Vatandaş
#ElizabethKadir Yeni İsmin Hayırlı Olsun Eno Tavsiyeler Dolu

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Yasaklı Üye
Vatandaş
#ElizabethKadir Yeni İsmin Hayırlı Olsun Eno Tavsiyeler Dolu
Lan bebe benim ağzımı bozdurma seni yerin dibine sokarım. @Adin ile bizim meleğimiz aynı kişi değil. Sadece cem baskan ismini hatıra olarak taşıyor. 3 gram beynin var sinir etme adamı

Kaan_Çelik

Özgürlük ve İrade Parti Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Lan bebe benim ağzımı bozdurma seni yerin dibine sokarım. @Adin ile bizim meleğimiz aynı kişi değil. Sadece cem baskan ismini hatıra olarak taşıyor. 3 gram beynin var sinir etme adamı
Sakin başkanım bu arkadaş senin yazdığın yazıyı 50 defa okusa da anlamaz daha hileyi yazamayan adamdan bir şey beklemememiz gerek.