Neyse ben o zaman şehir kalayım, sen az daha buralarda takıl tammSeni çok yoruyorlar başkanım dinlen biraz

Neyse ben o zaman şehir kalayım, sen az daha buralarda takıl tammSeni çok yoruyorlar başkanım dinlen biraz
Artvine gel birlikte çalışalım tek başıma çok sıkılıyorumNeyse ben o zaman şehir kalayım, sen az daha buralarda takıl tamm![]()
Selam başkan hakkariye gelirmisinArtvine gel birlikte çalışalım tek başıma çok sıkılıyorum
Valiyim gelemem zamanında deseydim bu ay olmazSelam başkan hakkariye gelirmisin
Bende valiyim bajganım bende gelemem. Anlaşamadık yarışalım o zamnValiyim gelemem zamanında deseydim bu ay olmaz![]()
Abi calismiyosun hic şehir mutsuz hizmetBende valiyim bajganım bende gelemem. Anlaşamadık yarışalım o zamn![]()
Benim şehir uyuyor nasıl yarışalım kazandın tebriklerBende valiyim bajganım bende gelemem. Anlaşamadık yarışalım o zamn![]()
Bizimde yüzümüz gülmüyor zaten boşver@Metin Palas ağrı mutlu olmuyor ne yapak başkanım
Şartlar nedirMalatya'da 1 kişilik yerimiz var gelmek isteyen gelsin
1 M şehir katkısı sağlamakŞartlar nedir
Dönem sonuna kadarda 3 M olmak lazım yoksa şehirden ihraç ediyoruz1 M şehir katkısı sağlamak
Çoktan sağlandı1 M şehir katkısı sağlamak
Bu olmadı işteKayısıyı sevmek![]()
Şehir değiştirebiliyorsunuz gelinÇoktan sağlandı
Bu olmadı işte![]()
Ekrem abiyi al orayaDönem sonuna kadarda 3 M olmak lazım yoksa şehirden ihraç ediyoruz
Valiyim ben gelememŞehir değiştirebiliyorsunuz gelin
Bende Malatyaliyim harbiden kotu yavÇoktan sağlandı
Bu olmadı işte![]()