Erzurum’un Koltuk İşgalcisi: Altan Ünal (5 Kişi İçeride)

Hilmi

Yükselen Gençlik Partisi Erzurum Milletvekili
Vatandaş
Erzurum’un sözde belediye başkanı Altan Ünal, şehre destek olmaktan çok adeta bir koltuk işgalcisi gibi davranıyor! Göreve geldiğinden beri ne bir vizyon sundu ne de şehre tek bir destek olabildi; Erzurum’u resmen kaderine terk etti. Bu atalet, bu beceriksizlik, bu umursamazlık artık tahammül sınırlarını zorluyor. Bu yönetim fiyaskosu derhal son bulmalı. Altan Ünal, Erzurum’a daha fazla zarar vermeden o koltuğu terk etmeli; çünkü bu şehir, onun gibi bir ağırlığı taşımayı değil, hak ettiği yükselişi yaşamayı hak ediyor! Görevden alınması bir seçenek değil, acil bir zorunluluktur!

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250404_015920.jpg
    Screenshot_20250404_015920.jpg
    666 KB · Görüntüleme: 33

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Öncelikle oraya zaten çalışarak belediye başkanı olmuş biri bu ara yoğun olduğundan dolayı geri kalmıştır çünkü yeni kurala gore atama puanı var farkındaysan ve bidaki ay belediye başkanı olamıyor

Hilmi

Vatandaş
Öncelikle oraya zaten çalışarak belediye başkanı olmuş biri bu ara yoğun olduğundan dolayı geri kalmıştır çünkü yeni kurala gore atama puanı var farkındaysan ve bidaki ay belediye başkanı olamıyor
Sizin partiden olan birinden bişey beklemiyorum zaten birazcık destek olsa refahı arttırmak için yeter olamicaksada zorla tutan yok istifa etsin

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Sizin partiden olan birinden bişey beklemiyorum zaten birazcık destek olsa refahı arttırmak için yeter olamicaksada zorla tutan yok istifa etsin
Bizim partiyle alakası yokk demek istediğim şu sıralar yoğun olabilir diyorum parti ne alaka
Ve oyuzden aktif olmadığı için bakamiyor olabilir mi acaba

Hilmi

Vatandaş
Yav tamam ona da okey ama direk parti sıfatı vurması bana saçma geldi bizim partide çalışan şehir alanıyla ilgilen başkanlarımız var
Genel söz etme hakkı yokk
Bizim partiyle alakası yokk demek istediğim şu sıralar yoğun olabilir diyorum parti ne alaka
Ve oyuzden aktif olmadığı için bakamiyor olabilir mi acaba
Bir kaç gün daha bekleyelim görelim ayrıca aynı partiden olduğunuz için onu savanmana gerek yok adam destek olmuyorsa katkı yapmıyorsa istifa edecek bu kadar

A M İ R A L

Üye
Vatandaş
Bir kaç gün daha bekleyelim görelim ayrıca aynı partiden olduğunuz için onu savanmana gerek yok adam destek olmuyorsa katkı yapmıyorsa istifa edecek bu kadar
Adamı tanımıyorum bile onun partisi ile alakam bile yok ama bu konuda haksızsınız adam emek vererek belediye başkanı olmuş şuan ekmeğini yiyor müsait değil demek ki o yüzden bu dönem emek verememiş