Fırlama Dergisi 1. Sayısı Hayırlı Olsun :) (2 Kişi İçeride)

Bekir B.

Muğla Şehir Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hepiniz @Büyük Mesut dayımı mı beklediniz medya açmak için daha öncede defalarca gazete açtınız ve saldınız forumda okuduğumuz şeyleri tekrar gazete adı altında bidaha paylaşacaksınız tek fark bu mesut dayım gibi biraz bakış açınızı genişletin özgün işler yapın 10 tane medyanın kuru kalabaliktan başka bişeye yaradığı yok.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Hepiniz @Büyük Mesut dayımı mı beklediniz medya açmak için daha öncede defalarca gazete açtınız ve saldınız forumda okuduğumuz şeyleri tekrar gazete adı altında bidaha paylaşacaksınız tek fark bu mesut dayım gibi biraz bakış açınızı genişletin özgün işler yapın 10 tane medyanın kuru kalabaliktan başka bişeye yaradığı yok.
Bence hareket ve renk katıyor bekircan forum hareketlenir farklı bakış açıları görürüz ben destekliyorum yeni medyaları başarılar diliyorum başkanlarım

omergcl

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Başar
Milliyetçi Kuruluş Partisi adına bende foruma bir renk katmak istedim.

Tamamen kendi tasarımım ve kendi yorumlarımdan oluşan gazetem tarafsızdır.

Yeni sayıların kaç günde bir çıkması gerektiğine henüz karar vermedim.

İlerleyen sayılarda parti değiştiren başkanlarımız, Parti sıralamaları, Spor köşeleri ekleme fikirlerim var.

Yeni kurulan partilere daha çok yer vereceğim. Adlarını duyurmalarında bir nebze faydam olacağına inanıyorum.

Öneride bulunacak arkadaşlar için her türlü öneri ve eleştiriye açığım.

Geri dönüşlerinizi heyecan ile bekleyeceğim.

Başkan online ailesine saygılarım

İlerleyen sayılarda parti değiştiren başkanlarımız, Parti sıralamaları, Spor köşeleri ekleme fikirlerim var.

Yeni kurulan partilere daha çok yer vereceğim. Adlarını duyurmalarında bir nebze faydam olacağına inanıyorum.

Başkan online ailesine saygılarımla...
Başarılı bi tasarım olmuş başkanım 👑

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Sayın başkanım düşüncelerin için teşekkür ederim. Ben bu oyuna başlayalı henüz bir kaç ay oldu.
Daha önce kaç medya kuruldu kaçı işlemine devam etti ve kaçı bıraktı henüz bilmiyorum.
Mesut başkanın yaptığı iş hakkında kendisine fikirlerimi paylaştım. Ve bu dergiyi Mesut başkana karşı olarak değil forumu renklendirmek için çıkardım. Özellikle Mesut başkanın bana başarı dilemesi yorum yapması zaten beni ayrıca mutlu etti.
Üst tarafta yazan bilgilendirmeyi de okursanız eğer şuan için derginin bu haberler ile paylaşıldığını ilerleyen zamanlarda içeriğinin değişeceğini, Spor köşeleri, Yorumculuk v.s. ekleneceğini de belirttim. Evet forumda okuduğunuz genel bilgilerde yer alacaktır ancak benim ve diğer olacak yazar arkadaşların yorumları ile yer alacaktır. Belki de Mesut başkanımdan fikirler alıp daha tecrübeli olduğu bir işte yardım isteyeceğim.
Olayımız Mesut başkanımızın yaptığını kıskanmak, benzerini yapmak değil öncü olduğu yolda izinden yürümektir.

Tıpkı geçtiğimiz günlerde Altın Ok Partisinden arkadaşların LÖSEV ' e bağış kampanyası başlattığında onlara karşı değil, destek olarak bir benzer kampanya açmamız ve hatırı sayılır bir destek toplamamız gibi.

Evet belki istediğim yere ulaşamam belki durdurmak zorunda kalırım vaktim yetmez. Ama bu Mesut başkanımızın yapmış olduğu işleri kıskandığımız anlamına gelmez.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Sayın başkanım düşüncelerin için teşekkür ederim. Ben bu oyuna başlayalı henüz bir kaç ay oldu.
Daha önce kaç medya kuruldu kaçı işlemine devam etti ve kaçı bıraktı henüz bilmiyorum.
Mesut başkanın yaptığı iş hakkında kendisine fikirlerimi paylaştım. Ve bu dergiyi Mesut başkana karşı olarak değil forumu renklendirmek için çıkardım. Özellikle Mesut başkanın bana başarı dilemesi yorum yapması zaten beni ayrıca mutlu etti.
Üst tarafta yazan bilgilendirmeyi de okursanız eğer şuan için derginin bu haberler ile paylaşıldığını ilerleyen zamanlarda içeriğinin değişeceğini, Spor köşeleri, Yorumculuk v.s. ekleneceğini de belirttim. Evet forumda okuduğunuz genel bilgilerde yer alacaktır ancak benim ve diğer olacak yazar arkadaşların yorumları ile yer alacaktır. Belki de Mesut başkanımdan fikirler alıp daha tecrübeli olduğu bir işte yardım isteyeceğim.
Olayımız Mesut başkanımızın yaptığını kıskanmak, benzerini yapmak değil öncü olduğu yolda izinden yürümektir.

Tıpkı geçtiğimiz günlerde Altın Ok Partisinden arkadaşların LÖSEV ' e bağış kampanyası başlattığında onlara karşı değil, destek olarak bir benzer kampanya açmamız ve hatırı sayılır bir destek toplamamız gibi.

Evet belki istediğim yere ulaşamam belki durdurmak zorunda kalırım vaktim yetmez. Ama bu Mesut başkanımızın yapmış olduğu işleri kıskandığımız anlamına gelmez.
Estağfurullah başkanım

Veli Çetiner

Milliyetçi parti - Genel başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş

Başkan online ailesine saygılarımla...
🇹🇷🇹🇷❤️❤️

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Başkanım geçenlerde açtığımız Maraton adlı medyayı görmüşsünüzdür alınan tepkileri de görmüşsünüzdür. Forumdaki konularım daha önceki aldığım banlardan kaldırılmasaydı kimin bu işlere daha önce başladığını görebilirdiniz. Biz geçmişte belki kısa süren 1/2 ay yürürlüğü plan işlerimizden ders alıp bu projemizde hepsini bir araya toplamayı hedefliyoruz Mesut beylede bu konuda iş birliği içerisinde olup beraber fikir alış verişi yapacagımıza inanıyoruz. Unutmayın amacımız kimseye rakip olmak veya o bunu açıyor bizde şunu açalım değildir. Biz bunların planlarını önceden yaptık ama partimiz kapatılıp yol arkadaşlarımızı kaybettiğimiz için biraz gecikme yaşandı.
Foruma katkılarından dolayı @Aktimur Halil ve @Büyük Mesut başkanlarıma teşekkür ederim çok güzel işler başarıcaklarına inanıyorum.