X
Xəlil Xəlilzadə
Ziyaretçi
Teşekkürler başkanım hepinizin sayesinde hepimizin başarısıdır başkanım #senbenyokbizvarızXəlil başkan yapıyor yine yapacağını.Azmi ver hırsıyla anca ileri diyor
Teşekkürler başkanım hepinizin sayesinde hepimizin başarısıdır başkanım #senbenyokbizvarızXəlil başkan yapıyor yine yapacağını.Azmi ver hırsıyla anca ileri diyor
Sağ olasın adaş teşekkür ederimAdaşım adının hakkını veriyor başkanım maşallah
Ellerinize sağlık başkanım bizim için anlamlı bir gazete olmuş İŞÇİ VE EMEKÇİ partimizin başarılı olacağını biliyordum zatenMerhaba Başkan Online Ailesi.
İlk sayımızda verdiğiniz destekten dolayı herkese teşekkür ederim.
2. Sayımız 8-11-2023 tarihi ile beğeninize sunulmuştur.
Umarım beklentilerinizi karşılar.
Görüş, öneri, eleştirilerinizi merakla beklerim
İyi oyunlar dilerim Ekli dosyayı görüntüle 11537
Ellerinize sağlık başkanım bizim için anlamlı bir gazete olmuş İŞÇİ VE EMEKÇİ partimizin başarılı olacağını biliyordum zaten durmak yokMerhaba Başkan Online Ailesi.
Emeğinize sağlık başkanım bizim için anlamlı bir gazete olmuş İŞÇİ VE EMEKÇİ partimizin başarılı olacağını biliyordum zaten durmak yok her daim zirvelerde olacağız #SenBenYokBizVarız #VarOlsunİVEPMerhaba Başkan Online Ailesi.
Her daim zirvelerde olucağız İnşallah başkanım #İVEPGELİYOR #VAROLUSUNİVEPEllerinize sağlık başkanım bizim için anlamlı bir gazete olmuş İŞÇİ VE EMEKÇİ partimizin başarılı olacağını biliyordum zaten
Ellerinize sağlık başkanım bizim için anlamlı bir gazete olmuş İŞÇİ VE EMEKÇİ partimizin başarılı olacağını biliyordum zaten durmak yok
Emeğinize sağlık başkanım bizim için anlamlı bir gazete olmuş İŞÇİ VE EMEKÇİ partimizin başarılı olacağını biliyordum zaten durmak yok her daim zirvelerde olacağız #SenBenYokBizVarız #VarOlsunİVEP
Sayın genel başkanım çok teşekkür ederim çiçeğiniz için
Ne demek nedemek herkese mermi sanaSayın genel başkanım çok teşekkür ederim çiçeğiniz için