Umut gene kovulmuş bizdenbuldum 4.yü @Umutcekinmez31

Umut gene kovulmuş bizdenbuldum 4.yü @Umutcekinmez31
aleyküm selamSelamün aleyküm
Okeye dördüncü arıyorsun ve ben aklına gelmiyorum... Küstüm.aleyküm selam
haydaaaOkeye dördüncü arıyorsun ve ben aklına gelmiyorum... Küstüm.
Ben sizden kovulmadim bana verdiğiniz sözler tutulmadi ve ben kendim çıktımUmut gene kovulmuş bizdenFatih gene ajan olarak bi yere yollayacak heralde kfkf
Ben sizden kovulmadim bana verdiğiniz sözler tutulmadiUmut gene kovulmuş bizdenFatih gene ajan olarak bi yere yollayacak heralde kfkf
Senin partilerde zaten ajanin var hepsini biliyorum onlar yetmez mi ajan olarakUmut gene kovulmuş bizdenFatih gene ajan olarak bi yere yollayacak heralde kfkf
Yükselen gençlik partisine geçBen sizden kovulmadim bana verdiğiniz sözler tutulmadi
Senin partilerde zaten ajanin var hepsini biliyorum onlar yetmez mi ajan olarak
@Sevim AYDIN umutu partiye alın bişe denicemYükselen gençlik partisine geç
Yancı olak biz abla tost yeriz üstünde kazanır parti olırozOkeye dördüncü arıyorsun ve ben aklına gelmiyorum... Küstüm.
Umut partiden yine kovulmuş diyorsun ya git yönetim ekibindekilere sor atılmışmiyim kendim mi çıkmışYükselen gençlik partisine geç
Ben kendim istediğim partiye gecerim bu seni alakadar etmez@Sevim AYDIN umutu partiye alın bişe denicem
Olur valla Kadirden geçinirizYancı olak biz abla tost yeriz üstünde kazanır parti olıroz
Ben onlarla konuşmuyorum küsümUmut partiden yine kovulmuş diyorsun ya git yönetim ekibindekilere sor atılmışmiyim kendim mi çıkmış
Belli belli partinize gelince partiye katkı yapınca benden iyisi yok partiden çıkınca da benden kötüsü yok demek siz iyi gün dostusunuzBen onlarla konuşmuyorum küsüm
Biraz fazla konuşuyorsun gibime geliyorUmut partiden yine kovulmuş diyorsun ya git yönetim ekibindekilere sor atılmışmiyim kendim mi çıkmış
Bu seni alakadar etmezBiraz fazla konuşuyorsun gibime geliyor
Sonucta dostuz iyisi kötüsü mü varBelli belli partinize gelince partiye katkı yapınca benden iyisi yok partiden çıkınca da benden kötüsü yok demek siz iyi gün dostusunuz
bunlar hep böyle umut arkandan konuşurlar şimdide benim konuşuyorlarmış obyi aldı saldı diyeBelli belli partinize gelince partiye katkı yapınca benden iyisi yok partiden çıkınca da benden kötüsü yok demek siz iyi gün dostusunuz
Tabiki yok haklısınSonucta dostuz iyisi kötüsü mü var