Seri birleşmemiz lazım kapat gel partiyi
Seri birleşmemiz lazım kapat gel partiyi
YokSeri birleşmemiz lazım kapat gel partiyi
Aha isyan
Aha isyan
Son gülen iyi güler
Niye birleşmek zorunda mıyızSon gülen iyi güler![]()
Rekabet için evet nereye kadar bu kadirle fatihin partisine kazandırıcazNiye birleşmek zorunda mıyız![]()
Ya emirhan djdhdkdbdjdb sen diyince de bi komik olduRekabet için evet nereye kadar bu kadirle fatihin partisine kazandırıcaz
Birleşsenizde kazanırız bizRekabet için evet nereye kadar bu kadirle fatihin partisine kazandırıcaz
Yok senşn partiyi neneme söyledim büyü yaptı 2 ye bölünceksinizBirleşsenizde kazanırız biz![]()
Kazanacaz inancınızı kaybetmeyinYa emirhan djdhdkdbdjdb sen diyince de bi komik oldu
Tamam kazanın tebrik ediyorum siziKazanacaz inancınızı kaybetmeyin
Sus. İstifa et. Eren'den emir almadan iş yapmaTamam kazanın tebrik ediyorum sizi![]()
Neyden istifa ediyim djdhdjdbddjdbSus. İstifa et. Eren'den emir almadan iş yapma
Dur komutan makamı görevim bitmiş.Neyden istifa ediyim djdhdjdbddjdb
İstifa edebileceğim bir makamım yok benimde tüh olmadı böyleDur komutan makamı görevim bitmiş.
Sus. Olamaz tabi biz aldık hepsiniİstifa edebileceğim bir makamım yok benimde tüh olmadı böyle
Fokurdadım djdbdkddbdjdbSus. Olamaz tabi biz aldık hepsini
Kaynayacan bir gün ama bakam ne zamanFokurdadım djdbdkddbdjdb
partiye davet atmışlar girdim yazışmalar bağırttı herkes vergi eşi arıyor vergi kasan 4 kişi zaten djdkkdkdkdkdkdkd ama ittifak güzel olmuş beğendim cengiz ortalıkta yok Ekrem’de kayıpYok senşn partiyi neneme söyledim büyü yaptı 2 ye bölünceksiniz