2 gün termin süresi yazdım
Temel reisteki safinaz diyelim buna
Kızar(?)Temel reisteki safinaz diyelim buna
O zaman demeyelim döver beni terlikleKızar(?)
Tek atar valla. head shotO zaman demeyelim döver beni terlikle
Cingen terliğiyse sıkıntı diğer terlikler de 2 vuruş ancaTek atar valla. head shot
Düşünsene çiçekli püsküllü etek ,üstte sarı kazak o da boncuklu,kafada bandana agızda sakız ayakta dısarı cıkmıs parmaklı terlik sana bagırıyor abe kadir kapçık ağazlı diyeTek atar valla. head shot
dkdkdkdkdkdkdkdkkdDüşünsene çiçekli püsküllü etek ,üstte sarı kazak o da boncuklu,kafada bandana agızda sakız ayakta dısarı cıkmıs parmaklı terlik sana bagırıyor abe kadir kapçık ağazlı diye
Bugün tatilden geldim, sigara almaa bakkala gittim parmak arası terleeemle, dedim ver ordan be bana bi kırmızı malbora kskskskDüşünsene çiçekli püsküllü etek ,üstte sarı kazak o da boncuklu,kafada bandana agızda sakız ayakta dısarı cıkmıs parmaklı terlik sana bagırıyor abe kadir kapçık ağazlı diye
Abe bakkal niyazi veresen urdan bir ağrap sabunu benim binnazj yıkaam beBugün tatilden geldim, sigara almaa bakkala gittim parmak arası terleeemle, dedim ver ordan be bana bi kırmızı malbora ksksksk
Bilgecan dede nerede yavvv@SILA bu kadir senle dalga geçiyor haddini bildir bilgecan dese ve ben senin tarafındayım
Bende Liya'yı çağırırım@SILA bu kadir senle dalga geçiyor haddini bildir bilgecan dese ve ben senin tarafındayım
Ooo kabile başkanı geldi sıkıntı büyük acil serayı cagırmam lazım maraza söylesin havadan karpuz saldırısı yapsınBende Liya'yı çağırırım
Aslm. Konu Forum Sohbet Alanı. Yöneticiler açmış. Amacı dışında kullanmak yasak.Selamın aleyküm konu ne
Sera mı kdkkdkdkdkdkd Adana2 karpuz tarlasında karpuz çalarken yakalanmış kdkdkdOoo kabile başkanı geldi sıkıntı büyük acil serayı cagırmam lazım maraza söylesin havadan karpuz saldırısı yapsın
maraz alıştırmıştır karpuzcuSera mı kdkkdkdkdkdkd Adana2 karpuz tarlasında karpuz çalarken yakalanmış kdkdkd