Aleyküm selam
Nasılsınız başkanımAleyküm selam
İyiyim sağolun siz nasılsınızNasılsınız başkanım
Bende iyiyim teşekkürlerİyiyim sağolun siz nasılsınız
Zaten bir partim var teşekkür ediyorumBende iyiyim teşekkürler
Bozkurt Harekata katılmak ister misiniz
İkinci bir partiniz olmasını istemez misinizZaten bir partim var teşekkür ediyorum
Hayır canım istemiyor sağolunİkinci bir partiniz olmasını istemez misiniz
Canınız bugünlerde iyi değil sanırım kendisine selamlarımı iletirseniz o anlayacaktırHayır canım istemiyor sağolun
Evet canımı sıkıyolar bu ara çok. Ben iletirim yine de kendisineCanınız bugünlerde iyi değil sanırım kendisine selamlarımı iletirseniz o anlayacaktır
Canınızı sıkan kişiler ile ben ilgileneceğim başkanım merak etmeyinEvet canımı sıkıyolar bu ara çok. Ben iletirim yine de kendisine
şimal gerek yok bunlara çık direk geç alıştı millet bahane arama ljkasdlkjasdkljasdasdsdgfsdgEvet canımı sıkıyolar bu ara çok. Ben iletirim yine de kendisine
Tamam sen ilgilen 🫡Canınızı sıkan kişiler ile ben ilgileneceğim başkanım merak etmeyin![]()
GHJCFHJVBJHGGJKFFJJKKHFRVBIGFTBBKGFGGGHJJHHHJJJJJJHDJJHTBJLOFJJGXTJPGDGHHNBVXSGKKBVDHKBCDGJCDFINBSGYIJVCBJTSASSGFFHJBVGHHJKKIJJJJBHCSGDDTSDGGCSCVGSDGFFFGFFHBBBBBBSSASDFGVVFFEGVFCDFGFFGGHHDFHJVCXCCBHEkli dosyayı görüntüle 22868skskskksksmdmödödödödöödmdmsmmsmsmsmmsmsmmsmxmsmmsmdmdmd
Röportaj alanında niye onay yazıyorsun sen yav