FORUM SOHBET ALANI (2 Kişi İçeride)

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Küfür eden oyuncuyu banlamaktan başka bir şey elimizden gelmiyor.
Daha fazlasını talep ediyorsanız madem küfür yediniz madem sizin için bu kadar önemli,
Gidip savcılığa şikayetçi olursunuz.
Küfürü oyun etmedi, ben etmedim.
Talep gelir ip adresi gönderilir.
Bu kadar basit.

daha fazlasını bizden beklemenize bizim sabrımız yok,
Son kez söylüyoruz. Bu konuyla ilgili yönetime baskı/suçlama yapan tüm hesapları kapatacağız.
Hocam anlatmak istediği bir konuda , sizi darlayabilir. O anın sıcaklığı ile farklı da konuşmuş olabilir. Oyun banı vermek yerine, destek kanalını kesebilirdiniz.

M-D

Adanmış Hayatların Umudu Şanlı Yeniden Doğuş
18. Dönem Oyun Başkanı
Küfür eden oyuncuyu banlamak dışında ne yapabiliriz?
Ettiğiniz talep de saçmalık.
Birisi küfür yediyse o zaman küfür etme hakkk olsun. Böyle saçmalık olabilir mi?
Saçmalık mı?
Saçmalıksa ben burda çok şeye şahit oldum kimler küfür yedi kimler karşılık verdi etti he konu eskide kaldı orası çok önemli değil

Birincisi daha önemli benim için oyuncuyu banlamak dışında ne yapabiliriz?
Bu konuda hem oyun hem forumda durunuş net olmalı ve kurallara eklenmeli
Herkesin telefon numarası yazıyor genel sohbete telefon numarası olmayan hiçbir üye yazmamalı
Mağdur kvk ailevi değerlerine saygısızlık yaptığında mahkeme yoluna giderse her türlü bilgi karşılanmalı
Ayrıca en önemlisi

Mağdur kişinin durumunu empati edip hareket edilmesi ortamı daha sakinleştirici ve yapıcı bir tutum sergilenmeli

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Hocam anlatmak istediği bir konuda , sizi darlayabilir. O anın sıcaklığı ile farklı da konuşmuş olabilir. Oyun banı vermek yerine, destek kanalını kesebilirdiniz.
şu an siz an sıcaklığıyla farklı konuşmuyorsanız onlar da konuşmasın.
Bu kadar basit.
Forum sohbet alanını amacı dışında kullanmaya gerek yok.
Konuyu buradan devam ettirmeyelim.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Saçmalık mı?
Saçmalıksa ben burda çok şeye şahit oldum kimler küfür yedi kimler karşılık verdi etti he konu eskide kaldı orası çok önemli değil

Herkesin telefon numarası yazıyor genel sohbete telefon numarası olmayan hiçbir üye yazmamalı
Mağdur kvk ailevi değerlerine saygısızlık yaptığında mahkeme yoluna giderse her türlü bilgi karşılanmalı
Ayrıca en önemlisi

Mağdur kişinin durumunu empati edip hareket edilmesi ortamı daha sakinleştirici ve yapıcı bir tutum sergilenmeli
Bakın konuyu çarpıtıp duruyorsunuz.
Mahkeme yoluna gidilirse verileri vermeyeceğiz diye bir şey mi dedik?
Zaten kural olarak forumda da oyunda da var.
Telefon numarası kayıtlı olmayan yazamasın konusunda ise haklısın daha önce böyleydi ancak kaldırılmıştı.
Tekrar geri getireceğiz.

e

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Saçmalık mı?

Ayrıca en önemlisi

Sizin oyuncunuz banı hak ettiyse banlanır, bu kadar basit. Burası ban itiraz konusu da değil.

M-D

Adanmış Hayatların Umudu Şanlı Yeniden Doğuş
18. Dönem Oyun Başkanı
Bakın konuyu çarpıtıp duruyorsunuz.
Mahkeme yoluna gidilirse verileri vermeyeceğiz diye bir şey mi dedik?
Zaten kural olarak forumda da oyunda da var.
Telefon numarası kayıtlı olmayan yazamasın konusunda ise haklısın daha önce böyleydi ancak kaldırılmıştı.
Tekrar geri getireceğiz.

e
Sondaki detay yaraya merhem bu kadar basit işte

Konuyu uzatmıyorum kendini bilmez kişiler için değerli kişileri harcama harcatma

Banı hakettiyse ban yer
Oyunu oynamasını istemezseniz de oynamaz burda fikiriz zaten fakat birşeyleri değiştirmemiz gerekiyor
Biz hata yapıcaz siz düzeltelceksiniz
Siz hata yapıcaksıınız biz düzelticez

Yapay zeka değiliz insanız ve insanı doğru yapan şey hatasını göstermek ve Aidiyet duygusunu aşılamak

İyi oyunlar

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Aylardan bir gün hiç huyum değil ama forumdan ban yemişim. Üzerimin çizildiğini gören @Kadir A. Forumda bana şöyle seslenmiş;

Yine mi ban yedin. Tiskiniyorum senden.

Sonra sen Yorumlardan Şarkı içeriğine bunu koydun. Yani aslında ben koydum. Zaferin hoşuna gitti. Her yerde böyle söyledi. Sonra bu Altın Ok'a oradan da ittifaka bulaştı. Artık herkes benden tiskiniyor😂