Teşekkür ederim dostum ikimiz içinde hayırlı olsun başarılar dilerim@Talha_07 başarılar dilerim kardeşim güzel bir seçim olsun![]()
başarılar talhacımTeşekkür ederim dostum ikimiz içinde hayırlı olsun başarılar dilerim
dlkjdkljjkdkldldljkdlkjdlkjdkjl@Talha_07 başarılar dilerim kardeşim güzel bir seçim olsun![]()
ne güldün efe ben beşir abisini bekliyodum talha çıktı karşımadlkjdkljjkdkldldljkdlkjdlkjdkjl
yav neye gülecem genel güldüm komik geldi kardeşim herşeyde birşey aramayın. bende sinanı bekliyordum karşıma aday bile çıkaramadılar sen düşün.. gene iyisin aday çıktı sana asdasdasdsfsdgsdgne güldün efe ben beşir abisini bekliyodum talha çıktı karşıma
dlssğwisidlödösyav neye gülecem genel güldüm komik geldi kardeşim herşeyde birşey aramayın. bende sinanı bekliyordum karşıma aday bile çıkaramadılar sen düşün.. gene iyisin aday çıktı sana asdasdasdsfsdgsdg
Sıkıntı yok kadirciğim biz kimseye muhtaç değiliz ikinci turda görüşürüz herkesle
Öyle deme Gürkan oy atmazsan küfür eder bunlarSıkıntı yok kadirciğim biz kimseye muhtaç değiliz ikinci turda görüşürüz herkesle
Dkkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkd@Sevim AYDIN @KURTULUŞ İTTİFAKI Parti üyemiz parti yönetiminin haberi olmadan Kurtuluş İttifakına başvuruda bulunmuş bu yanlış anlaşılma için Hilal Ordusu Partisi adına sizlerden özür diliyorum.
Anlıyoruz başkanım bize destek vermenizde asla bir sorun yok bilhassa onur duyduk fakat ittifaka giriliş usulü böyle olmaz bunu Ümit başkana da ifade ettim önce konuşulur görüşürüz sonra ortak ittifak kararı verilir bu parti bizimle olsun mu olmasın mı diye bir oylama sunulur kabul edildiyse parti ittifak grubuna dahil edilir ortak karar neticesinde forum üzerinden resmi bir açıklama yapılır öyle bir ilerleyiş olmadığı için resmi açıklama yapmak zorunda kaldık zira Hilal Ordusu Partisi ile herhangi bir sorunumuz yoktur yanlış anlaşılmasın@Sevim AYDIN @KURTULUŞ İTTİFAKI Parti üyemiz parti yönetiminin haberi olmadan Kurtuluş İttifakına başvuruda bulunmuş bu yanlış anlaşılma için Hilal Ordusu Partisi adına sizlerden özür diliyorum.
Kdkdkdkdkkdkdkdkdkkdkdkdk@Sevim AYDIN @KURTULUŞ İTTİFAKI Parti üyemiz parti yönetiminin haberi olmadan Kurtuluş İttifakına başvuruda bulunmuş bu yanlış anlaşılma için Hilal Ordusu Partisi adına sizlerden özür diliyorum.
SkdkkdkdkkdkdkdkkdAnlıyoruz başkanım bize destek vermenizde asla bir sorun yok bilhassa onur duyduk fakat ittifaka giriliş usulü böyle olmaz bunu Ümit başkana da ifade ettim önce konuşulur görüşürüz sonra ortak ittifak kararı verilir bu parti bizimle olsun mu olmasın mı diye bir oylama sunulur kabul edildiyse parti ittifak grubuna dahil edilir ortak karar neticesinde forum üzerinden resmi bir açıklama yapılır öyle bir ilerleyiş olmadığı için resmi açıklama yapmak zorunda kaldık zira Hilal Ordusu Partisi ile herhangi bir sorunumuz yoktur yanlış anlaşılmasın![]()
ASLKJFSDGJLKSDKJLGKLJASDHKASFKJSDGJKSDJKDASDKJASKJDASKJDASKDJASKFJSDKJGDSKJGSDKJGDSKJGDSAnlıyoruz başkanım bize destek vermenizde asla bir sorun yok bilhassa onur duyduk fakat ittifaka giriliş usulü böyle olmaz bunu Ümit başkana da ifade ettim önce konuşulur görüşürüz sonra ortak ittifak kararı verilir bu parti bizimle olsun mu olmasın mı diye bir oylama sunulur kabul edildiyse parti ittifak grubuna dahil edilir ortak karar neticesinde forum üzerinden resmi bir açıklama yapılır öyle bir ilerleyiş olmadığı için resmi açıklama yapmak zorunda kaldık zira Hilal Ordusu Partisi ile herhangi bir sorunumuz yoktur yanlış anlaşılmasın![]()
JSJSBDJJZİSNDNDJSJSNDJDJSJSHDBDDJJDNDMDKZKZJDBDJDJDJDJDBDMSJXHDJKZJDJNDNSKDKDJDJDMDKDUDHNSKXFHBDKXKDHDBDJXKDİDJDJDNDKDJDHDHDNDKXKXBDBFBFBBFBFBFBBDMXKXKXNDBDBKBCNRUZKAVSKDHDJDMİCJDSNKDKDAnlıyoruz başkanım bize destek vermenizde asla bir sorun yok bilhassa onur duyduk fakat ittifaka giriliş usulü böyle olmaz bunu Ümit başkana da ifade ettim önce konuşulur görüşürüz sonra ortak ittifak kararı verilir bu parti bizimle olsun mu olmasın mı diye bir oylama sunulur kabul edildiyse parti ittifak grubuna dahil edilir ortak karar neticesinde forum üzerinden resmi bir açıklama yapılır öyle bir ilerleyiş olmadığı için resmi açıklama yapmak zorunda kaldık zira Hilal Ordusu Partisi ile herhangi bir sorunumuz yoktur yanlış anlaşılmasın![]()
Yav durun bak güldürmeyin dkdkdkdkdkdmdmmdASLKJFSDGJLKSDKJLGKLJASDHKASFKJSDGJKSDJKDASDKJASKJDASKJDASKDJASKFJSDKJGDSKJGSDKJGDSKJGDS