Dersem ban yerim şimdiSen nesin bak merak ettik șimdi
Dersem ban yerim şimdiSen nesin bak merak ettik șimdi
Nedir durum yapalım açık oturumYașlı kurtumuz @Mehmet 09 ben sekreterim
Tabi efenimGencim ben
Gunluk hsılatın ne kadar oldu ?Tamam abi artık sizinle dalga geçmicem düzgünce oynicam kusura bakmayın
işte hayat dersi olsun sana ayaz. ticaret böyledir her türli kahpelik döner.Aga az önce ticaret konuşuyorduk senle oldu mu bu şimdi benim yatma vaktim geldiyse senin süt içme vaktin geldi
Başından beri konunun içindeyim bende bilmiyorumNedir durum yapalım açık oturum![]()
500 milyoncukGunluk hsılatın ne kadar oldu ?
İnsanın karakteri nasılsa onu yapar Buda sana hayat dersi olsunişte hayat dersi olsun sana ayaz. ticaret böyledir her türli kahpelik döner.
Hayat dersi için güzel bir konu tebrik edilesi bir durum her an her yerdeişte hayat dersi olsun sana ayaz. ticaret böyledir her türli kahpelik döner.
MdmdmdkdkfkfmfkfmfmfmHayat dersi için güzel bir konu tebrik edilesi bir durum her an her yerde
Yașlı kurt diyor bana yaw sen değil misin yașlı kurt @Hasanc57 ile birlikteNedir durum yapalım açık oturum![]()
Bu kadar aksiyona 500 mü. ticarette daha cok kzanırsın uğraşma500 milyoncuk
Benim bildiğim onlar yani onlardan başka varmıYașlı kurt diyor bana yaw sen değil misin yașlı kurt @Hasanc57 ile birlikte
Nedir durum yapalım açık oturum![]()
Makarasınayım abiBu kadar aksiyona 500 mü. ticarette daha cok kzanırsın uğraşma
Ben kabul ediyorum yaşlı kurduYașlı kurt diyor bana yaw sen değil misin yașlı kurt @Hasanc57 ile birlikte
Yaşlı ve farkındaBen kabul ediyorum yaşlı kurdu
Benim bildiğimde bu kadarBenim bildiğim onlar yani onlardan başka varmı
ticarette babanı bile tanıma ayaz teşekkür edeceğine hala karakter diye laga luga yapıyonİnsanın karakteri nasılsa onu yapar Buda sana hayat dersi olsun
Ruhu gençBen kabul ediyorum yaşlı kurdu