Ben dedim kabul etmedi sana 1mr bana 5mr 72 ay sonra 10 katı diye amaSen at 2 yıl sonra 2 katı
Ben dedim kabul etmedi sana 1mr bana 5mr 72 ay sonra 10 katı diye amaSen at 2 yıl sonra 2 katı
benim sana verdiğim dersten karaktersizlik mesajı çıkartıp bana satmaya çalışman benim için sadece ironikomik ayazcım ben zaten bunları yaşayıp gördüm sana sattımHayatın amacıda o değil mi ki birşeyler öğrenmek bende sana kimsenin vermediği dersi veriyorum
O bana önceden öğrendiğimi bende ona kimsenin veremeyeceği dersiKim kime ders verdi șimdi
Kendi kaybetmișBen dedim kabul etmedi sana 1mr bana 5mr 72 ay sonra 10 katı diye ama
sen karar ver flfkdkkdKim kime ders verdi șimdi
Aleyküm selamSa nasılsınız
Gördüklerimi yaparım dersin o gördüklerin ders midir yoksa kalbi kırmak mıdırbenim sana verdiğim dersten karaktersizlik mesajı çıkartıp bana satmaya çalışman benim için sadece ironikomik ayazcım ben zaten bunları yaşayıp gördüm sana sattım![]()
böyle dersen ben vicdan yaparım bu ticaret bozulur.Gördüklerimi yaparım dersin o gördüklerin ders midir yoksa kalbi kırmak mıdır
Açık uçlu sorusen karar ver flfkdkkd
Ticarette vicdan olmazsa ticaret ticaret mi olur yoksa dolandırmak mıböyle dersen ben vicdan yaparım bu ticaret bozulur.
Çözersin senAçık uçlu soru
Ticaretten vicdana ne ara geçtinizTicarette vicdan olmazsa ticaret ticaret mi olur yoksa dolandırmak mı
ticarette ne kadar dolandırırsan o kadar iyisindir fkfkdkkdTicarette vicdan olmazsa ticaret ticaret mi olur yoksa dolandırmak mı
ayazın kalbi kırılmış napalım.Ticaretten vicdana ne ara geçtiniz
tamamDeğerli oyuncularımız; lütfen Forum Sohbet Alanı'nda kavga etmeyiniz.
reyna boşmuvalo 4 preyiz acil 1 lazım varmı gelen
serireyna boşmu