As napıyon
Ben birşey yapmadım. Yönetim bu şekilde olacak dedi.@Kadir A. ne yaptın buralara ses Seda yok kimsede
Artık forum, tartışmalardan ve gereksiz polemiklerden uzak şekilde yalnızca bilgilendirme amacıyla kullanılacak.
@Kadir A. ne yaptın buralara ses Seda yok kimsede
Aslında konunun adı Sohbet konusu, sohbet serbest de tartışma ve polemik olmadan sohbet edilemediği için bu alan boş kaldıBen birşey yapmadım. Yönetim bu şekilde olacak dedi.
Bu konuda ban yok mu yani. Süper o zamanAslında konunun adı Sohbet konusu, sohbet serbest de tartışma ve polemik olmadan sohbet edilemediği için bu alan boş kaldı![]()
Abi Gözünüzü Sevim Mahmut hocam nerede polemik tartışma olmadan siyasetmi yapılır meclisde adamlar birbirini dövüyor biz burda sadece selam nasılsın iyimisn diyip role playmi yapacağız bana biraz saçma geliyor ama kararınıza saygı duyuyorum.Aslında konunun adı Sohbet konusu, sohbet serbest de tartışma ve polemik olmadan sohbet edilemediği için bu alan boş kaldı![]()
Bekir bey galiba sana sataşıyor gülücük flnBu konuda ban yok mu yani. Süper o zaman
@GIRIG REİS az gel hele komutan olmuşsun kutlayacaZ
Kadir bu aralar farketmezlerde kankaaEeyyy Kadir Aydın sen nerelerdesin ya![]()
Yav bu adam ne ara banlandıKadir bu aralar farketmezlerde kankaa
Kadir işte sağı solu belli değilYav bu adam ne ara banlandı![]()
Aleyküm selam tekrar hoşgeldinSelamın aleyküm tahliye olduk 1 ay sonra