Pankek partisi kadin kollari baskani olarak seni kiniyorumSus ban yemek istemiyorum![]()
Pankek partisi kadin kollari baskani olarak seni kiniyorumSus ban yemek istemiyorum![]()
JEKCKSNCKDKCKDKJCJDCJNDKFKSKDNPankek partisi kadin kollari baskani olarak seni kiniyorum
Bak bu bakış açısıda doğru bir bakış açısıHemde reel siyaset olan yeni oyuna hazırlık olsun malum ban atanların mesaisi artacak![]()
ne günlerdi beBuralar eskiden dutluktu
![]()
Hoşgeldiniz Metin BeyNeler olmuş böyle![]()
Bizde ne yazıyor acebaÖncelikle herkese selamlarımı iletiyorum saygı deger başkanlarıma burada aylardır oyun oynadım arkadaşlık edindim fakat şunu dile getirmek istiyorum parti tanıtımı reklam mesajlarında lütfen veremiyeceginiz ödülleri yazmayınız 2 parti hariç diger partilerimize söyleme ihtiyaçı duydum
Beni kesinlikle yanlış anlamanızı istemiyorum başkanlarım artık temiz bir sayfa açmak için buradayım
Saygılarımla arz ederim
Allah aşkına gelme
Hayat bittine günlerdi be![]()
Hoşbuldum krallHoşgeldiniz Metin Bey
Aleykümselam
Evet, tiskiniyorum… Hem de gönül rahatlığıylaBaktım yazmıyormuş zaten partiye katılana ödül de vermiyoruz. Ödülü alan 2 gün sonra oyuna girmiyor. Bu da hacı baba tekkesi değil bir de ben Kayseriliyim biriktirmeyi severim@Z A F E R @Ömer.123 tiskindiniz mi benden
![]()