Zurna’nın son deliğini bilmem ama senin her delikten öttüğün kesinMüzik enstrümanları var hocam zurna mesela onun son deliği var bilirmisin? Kesin bilirsin
Zurna’nın son deliğini bilmem ama senin her delikten öttüğün kesinMüzik enstrümanları var hocam zurna mesela onun son deliği var bilirmisin? Kesin bilirsin
Zurna’nın son deliğini bilmem ama senin her delikten öttüğün kesin
Valla seni anlamadım sanki fifada td kariyeri yapiyonuz gelecek vaad eden potansiyelli çocukları sürüyonuz sahaya sakatlaniyorlar sonra sezon boyu küme dusmemeye oynuyonuzher seçim ben mi aday olacam boş yapma git ötede ağla
O değilde yeminle pes21 analig yapıyordum aklıma geldi birden tşk ettimValla seni anlamadım sanki fifada td kariyeri yapiyonuz gelecek vaad eden potansiyelli çocukları sürüyonuz sahaya sakatlaniyorlar sonra sezon boyu küme dusmemeye oynuyonuz
Neden konuşmaman gerektiğini daha iyi anladımSana o kadar diyorum işte ordan anla nasıl gözüktüğünü
neyse az kaldı biz de aday çıkarız seçime merak etmeValla seni anlamadım sanki fifada td kariyeri yapiyonuz gelecek vaad eden potansiyelli çocukları sürüyonuz sahaya sakatlaniyorlar sonra sezon boyu küme dusmemeye oynuyonuz
Az beni örnek al bak kac secime çıktım en garanti aylarda bile girmedim az vefakar olneyse az kaldı biz de aday çıkarız seçime merak etme
Yahu her seçime ben aday çıkayım diye mi millet puan kasıyor emirhanAz beni örnek al bak kac secime çıktım en garanti aylarda bile girmedim az vefakar ol
Neden konuşmaman gerektiğini daha iyi anladım
Aura -277272828282Hocam muhattabım değilsin git partinle ilgilen onla uğraş ortalığa atlayıp duruyorsunuz ortada yokken ezilip gideceksiniz sonra
Iyi kandırıyorsun demekkiYahu her seçime ben aday çıkayım diye mi millet puan kasıyor emirhan
Ben en azindan bir şeyler vaad ediyordum aynısını bekliyorum sendenYahu her seçime ben aday çıkayım diye mi millet puan kasıyor emirhan
Gel bir 5 tane daha atayim sanaAura -277272828282
İsoyla sesli yapacam sende gel istersenGel bir 5 tane daha atayim sana
Bro borum boruyu çal. Sjsjsjdjdjddj
Bi memleket çekmiş qkwkqkwjsÇift maas cekenler sabah uyanip Taşların olmadigini farkedince oluşacak görüntü