FORUM SOHBET ALANI (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Sjsjsjsjsjsjs ne yapmışım sizi tekrar birleştirmekten baska jsjsjjsjhs kişisel kavgalarını ittifaka getiriyorlar sonra dağılıyorlar sonra emirhan toplasın hepsini
Kardeşim İttifak yok diyen sen değil miydin? İttifak'a bir şey getirmedik. Biz bağımsız kalacağız dedik dışarıdan da konuşulur görüşülür ona göre destekleriz dedik. Öyle de olacaktı.

Sen kendin bi hanımefendiye bilgemle grup açıp tehditvari konuşmaya utanmıyor musun ayrıca

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Kardeşim İttifak yok diyen sen değil miydin? İttifak'a bir şey getirmedik. Biz bağımsız kalacağız dedik dışarıdan da konuşulur görüşülür ona göre destekleriz dedik. Öyle de olacaktı.

Sen kendin bi hanımefendiye bilgemle grup açıp tehditvari konuşmaya utanmıyor musun ayrıca
O grubu acmam için bilgem rica etti söylemediler galiba😀 ben hem sana salladim senosu niye tehdit edeyim djjdhdjdhd bos bos konulari baska yere cekme

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Bak sana açık açık söylüyorum Emirhan. Benim senle bir sorunum yoktu sen sürekli kendin sorun çıkarttın olayın ilk başını hatırla anlarsın demek istediğimi. Her şeyi öneren sendin şimdi bir de böyle yapıp hainlik yaptın hadi o da eyvallah herkes kendine yakışanı yapar. Bir de ittifak grubu hâlâ duruyor atayım sana yazdıklarını bi hatırla :)