FORUM SOHBET ALANI (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Raporlarsanız uygun bir zamanda kontrol edilir.
Uygun zaman derken bakın siz de görebiliyor sunuz fazla yazı yazılmamış üzerine neden uygun zaman ve rapor istiyorsunuz adalet yok mu sadece altın ok üyeleri mi forumdan ban yicek yönetici değil misiniz adil olmaniz lazım değil mi sizlere kaç kere rapor attım bize yazılan hakaretten hiç birini banlamadınız nerde adaletiniz

U

Umut

Ziyaretçi
Uygun zaman derken bakın siz de görebiliyor sunuz fazla yazı yazılmamış üzerine neden uygun zaman ve rapor istiyorsunuz adalet yok mu sadece altın ok üyeleri mi forumdan ban yicek yönetici değil misiniz adil olmaniz lazım değil mi sizlere kaç kere rapor attım bize yazılan hakaretten hiç birini banlamadınız nerde adaletiniz
İthamlarınıza dikkat ediniz rapor olmadan işlem yapılamıyor kural değişikliği yok.

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
İthamlarınıza dikkat ediniz rapor olmadan işlem yapılamıyor kural değişikliği yok.
Ben üslubumu aşmış değilim gerçekleri yazıyorum
Neyse yöneticim siz daha iyisini bilirsiniz ben ne yazsam haksızım sizin gözünüzde

J

Juvanes*

Ziyaretçi
Güzel olan her şeye de karşısınız. Yenilik yapmaya çalışıyoruz, yılbaşı etkinliği olsun diyoruz ödüller dağıtalım, hediye olsun istiyoruz, açıklama yapılmasına rağmen gereksizce uzatıyorsunuz.

Sanki bu yönetim, hiç telafi ödülü dağıtmadı ?
Ayıp ediyorsunuz!

Ayrıca, yöneticiler kaos yaratıp tartışabileceğiniz kişiler değil, konuyu kapatıp normal muhabbete devam ediniz.

Konuyu uzatanı banlarım, başka yerde prim kasın.

İyi akşamlar.

K

KURT 77

Ziyaretçi
Hoş geldin Sefa getirin Sn. Başkanım ☺️
Ne diyim sende kendine göre haklısın.
Bende konuşunca Alpaslan başkanla sizlerin isimlerini vermişti de detaya girmeye gerek yok...
Helal olsun çocuğa abilerini herkese öğretiyor biraz ona göre davranın sizde

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Güzel olan her şeye de karşısınız. Yenilik yapmaya çalışıyoruz, yılbaşı etkinliği olsun diyoruz ödüller dağıtalım, hediye olsun istiyoruz, açıklama yapılmasına rağmen gereksizce uzatıyorsunuz.

Sanki bu yönetim, hiç telafi ödülü dağıtmadı ?
Ayıp ediyorsunuz!

Ayrıca, yöneticiler kaos yaratıp tartışabileceğiniz kişiler değil, konuyu kapatıp normal muhabbete devam ediniz.

Konuyu uzatanı banlarım, başka yerde prim kasın.

İyi akşamlar.
@Uğur. Yöneticim bu üslubunuz hiç hoş değil her ne olursa olsun oyuncuları tehdit eder gibi konuyu kapatın banlarım gibi kelimeler yanlış " konuyu uzatmayın uzatanlar hakkında işlem yapılacak" deseniz sorun yok ama bu sizin dediğiniz kusura bakmayın herhangi bir saygısızlık yapmıyorum yanlışta anlamayın beni ban yemek için yazmıyorum sadece sizi güzel bir dille uyarıyorum

İyi akşamlar dilerim.

G

Gonca

Ziyaretçi
@Uğur. Yöneticim bu üslubunuz hiç hoş değil her ne olursa olsun oyuncuları tehdit eder gibi konuyu kapatın banlarım gibi kelimeler yanlış " konuyu uzatmayın uzatanlar hakkında işlem yapılacak" deseniz sorun yok ama bu sizin dediğiniz kusura bakmayın herhangi bir saygısızlık yapmıyorum yanlışta anlamayın beni ban yemek için yazmıyorum sadece sizi güzel bir dille uyarıyorum

İyi akşamlar dilerim.
Merhaba Volkan bey,

Öncelikle evet banlarız konuyu uzatmayın dedikten sonra uzatan olursa konuyu da kitleriz banlarız da dünden beri herkes işini bıraktı bir konuyu anlatmaya çalışıyoruz demekki olmuyor anlaşamıyoruz ayrıca yöneticileride bir daha uyarıyorum tarzında kelimeler kullanmayın buda ilk ve son uyarımız olsun

İyi Oyunlar herkese

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Aleykümselam, Süper kupa maçı oynanmayabilir, istiklal marşına izin vermiyorlarmış 😃 komedi gibi tff yönetimi var resmen, bizim ülkede oynanması gereken kupa maçını aldı başka ülkeye götürdü, istiklal marşını okumamayı da kabul ederlerse şaşırmam

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Aleykümselam, Süper kupa maçı oynanmayabilir, istiklal marşına izin vermiyorlarmış 😃 komedi gibi tff yönetimi var resmen, bizim ülkede oynanması gereken kupa maçını aldı başka ülkeye götürdü, istiklal marşını okumamayı da kabul ederlerse şaşırmam
Genel Sekreterimiz Eray Yazgan’dan edindiğimiz bilgiye göre; “Süper Kupa Finalinde İstiklal Marşımızın okunmayacağı yönünde sosyal medyada yayılan bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır.

İstiklal Marşı Bizim Kırmızı Çizgimizdir.

Süper Kupa maçı öncesi İstiklal Marşımız okunacaktır.”
💛❤️🇹🇷🇹🇷🇹🇷