H
Hezârfen
Ziyaretçi
Dataya girmeye gerek yok dedim yahuÇağırın gelsin seriden korkağı
Adam daha yeni toparlıyordur kendini bulaştırmayalım yine buralara..
Dataya girmeye gerek yok dedim yahuÇağırın gelsin seriden korkağı
Uygun zaman derken bakın siz de görebiliyor sunuz fazla yazı yazılmamış üzerine neden uygun zaman ve rapor istiyorsunuz adalet yok mu sadece altın ok üyeleri mi forumdan ban yicek yönetici değil misiniz adil olmaniz lazım değil mi sizlere kaç kere rapor attım bize yazılan hakaretten hiç birini banlamadınız nerde adaletinizRaporlarsanız uygun bir zamanda kontrol edilir.
İthamlarınıza dikkat ediniz rapor olmadan işlem yapılamıyor kural değişikliği yok.Uygun zaman derken bakın siz de görebiliyor sunuz fazla yazı yazılmamış üzerine neden uygun zaman ve rapor istiyorsunuz adalet yok mu sadece altın ok üyeleri mi forumdan ban yicek yönetici değil misiniz adil olmaniz lazım değil mi sizlere kaç kere rapor attım bize yazılan hakaretten hiç birini banlamadınız nerde adaletiniz
Ben üslubumu aşmış değilim gerçekleri yazıyorumİthamlarınıza dikkat ediniz rapor olmadan işlem yapılamıyor kural değişikliği yok.
İthamlarınızı kanıtlayın bekliyorumBen üslubumu aşmış değilim gerçekleri yazıyorum
Neyse yöneticim siz daha iyisini bilirsiniz ben ne yazsam haksızım sizin gözünüzde
Sizde raporlar durmuyor mu acaba bi bakın isterimİthamlarınızı kanıtlayın bekliyorum
Helal olsun çocuğa abilerini herkese öğretiyor biraz ona göre davranın sizdeHoş geldin Sefa getirin Sn. Başkanım
Ne diyim sende kendine göre haklısın.
Bende konuşunca Alpaslan başkanla sizlerin isimlerini vermişti de detaya girmeye gerek yok...
@Uğur. Yöneticim bu üslubunuz hiç hoş değil her ne olursa olsun oyuncuları tehdit eder gibi konuyu kapatın banlarım gibi kelimeler yanlış " konuyu uzatmayın uzatanlar hakkında işlem yapılacak" deseniz sorun yok ama bu sizin dediğiniz kusura bakmayın herhangi bir saygısızlık yapmıyorum yanlışta anlamayın beni ban yemek için yazmıyorum sadece sizi güzel bir dille uyarıyorumGüzel olan her şeye de karşısınız. Yenilik yapmaya çalışıyoruz, yılbaşı etkinliği olsun diyoruz ödüller dağıtalım, hediye olsun istiyoruz, açıklama yapılmasına rağmen gereksizce uzatıyorsunuz.
Sanki bu yönetim, hiç telafi ödülü dağıtmadı ?
Ayıp ediyorsunuz!
Ayrıca, yöneticiler kaos yaratıp tartışabileceğiniz kişiler değil, konuyu kapatıp normal muhabbete devam ediniz.
Konuyu uzatanı banlarım, başka yerde prim kasın.
İyi akşamlar.
Merhaba Volkan bey,@Uğur. Yöneticim bu üslubunuz hiç hoş değil her ne olursa olsun oyuncuları tehdit eder gibi konuyu kapatın banlarım gibi kelimeler yanlış " konuyu uzatmayın uzatanlar hakkında işlem yapılacak" deseniz sorun yok ama bu sizin dediğiniz kusura bakmayın herhangi bir saygısızlık yapmıyorum yanlışta anlamayın beni ban yemek için yazmıyorum sadece sizi güzel bir dille uyarıyorum
İyi akşamlar dilerim.
Forum sohbet alanı ilerleyen saatlerde açılacaktır.
Aleyküm Selam başkanım sizinde Cumanız Mübarek olsunSelamün aleyküm Başkanlar hayırlı cumalar
Genel Sekreterimiz Eray Yazgan’dan edindiğimiz bilgiye göre; “Süper Kupa Finalinde İstiklal Marşımızın okunmayacağı yönünde sosyal medyada yayılan bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır.Aleykümselam, Süper kupa maçı oynanmayabilir, istiklal marşına izin vermiyorlarmış komedi gibi tff yönetimi var resmen, bizim ülkede oynanması gereken kupa maçını aldı başka ülkeye götürdü, istiklal marşını okumamayı da kabul ederlerse şaşırmam