ctrl alt delete koxp daha iyiydi 54 57 skili seri cs offfHiç mi koxp kullanmadın insafsız
ctrl alt delete koxp daha iyiydi 54 57 skili seri cs offfHiç mi koxp kullanmadın insafsız
kutular prideydi treantlara çökerdik misssz1z1z1z1z1z1z1
Kutuları kim topluyodu
kutular prideydi treantlara çökerdik misss
Heaven fire V6.3.2ctrl alt delete koxp daha iyiydi 54 57 skili seri cs offf
ohooo şimdi daha rahatız 50k ya çar diz akşam farmla 3-4 aya çarın parası çıkıyor sonrası kar seneye 3 katı olacak gb miss sat gitsin komple 150kya asgari ücretle çalışana geçmiş olsunŞimdi o prinin yerine köpek geldi. Hey gidi zaman
ohooo şimdi daha rahatız 50k ya çar diz akşam farmla 3-4 aya çarın parası çıkıyor sonrası kar seneye 3 katı olacak gb miss sat gitsin komple 150kya asgari ücretle çalışana geçmiş olsun
Kardeşim bak diyorum ki yeni swde göm 50k bak rahatına 8 çitin 8 raptora iş yapmayan warrior yok 4-5 ay 83 gelmiyor krowaz yok ohooo sen bilmiyorsun ya canım öğretirim sana benYok öyle birşey
50k ile sadece +9 raptor alırsın
Oynayacam diyorsan kafadan 200 k gomeceksin
Şu hallere bak hele sjsjsjsjsKardeşim bak diyorum ki yeni swde göm 50k bak rahatına 8 çitin 8 raptora iş yapmayan warrior yok 4-5 ay 83 gelmiyor krowaz yok ohooo sen bilmiyorsun ya canım öğretirim sana ben
Kardeşim bak diyorum ki yeni swde göm 50k bak rahatına 8 çitin 8 raptora iş yapmayan warrior yok 4-5 ay 83 gelmiyor krowaz yok ohooo sen bilmiyorsun ya canım öğretirim sana ben
Yeni sw diyorum sen bayağı bi uzaksın sanırım ya 1 gb 2k olduğu zamanları anlatıyoruzSen çok uzaksın belli ki bir ara gi bynoya bir bak fiyatlara
Yeni sw diyorum sen bayağı bi uzaksın sanırım ya 1 gb 2k olduğu zamanları anlatıyoruz
Vrg sn npyn
maç izlmVrg sn npyn
Tabii Emirhanın multisiyim benBuda benim multim mesela
İi sndn nbrslm nbr
İi izlmlrmaç izlm
Hayır canım zero geçen sene açıldı yinede sen bilirsinEn yeni sw 2 yılı geçti yine de sen bilirsin
Kim saldırdı yaw tek tek gelsinlerYok abı , bugun bana multi hesaplarla saldırdılar ajsjsjj