E
Emirhan'
Ziyaretçi
Aynen uyuyoruz gelde ninni söyleSiz parti olarak uyuyorsunuz
Kendi partinizden haberiniz yok, oyunda söz sahibi olabileceğinizi düşünüyor musunuz gerçekten
Aynen uyuyoruz gelde ninni söyleSiz parti olarak uyuyorsunuz
Kendi partinizden haberiniz yok, oyunda söz sahibi olabileceğinizi düşünüyor musunuz gerçekten
Bahsederim iyi iyi de ajan olduğumu nereden biliyorsun sonuçta o partiye sen çağırdığın için gelmedimBize ajan gönderenlere anlat neler yaptığımı, en yakın şahitlerinden biri olarak başlarına geleceklerden bahsedebilir sin onlara
MuşCanım sana soru,
Sevgilisinin parasını yiyip onun sayesinde biryerlere gelip sonra ona düşman olan kişiye nedenir.? ( sorunun konuyla alakası yok )
Dolapta yine kiraz var
Tüh ya bahr duran emmim yememiş miDolapta yine kiraz var
Yememiş mehmet enişteme ayırmışTüh ya bahr duran emmim yememiş mi
Mehmet eniştemin alerjisi vsr çürümeden ben yiyeyim bariYememiş mehmet enişteme ayırmış
Neden uyandırmıyorsunuz kardeşim burda içimiz geçmişAynen uyuyoruz gelde ninni söyle
Beğendin mi Anamuru güzel ilceymisNeden uyandırmıyorsunuz kardeşim burda içimiz geçmiş
Devir değiştiAVNİ(V3) nerde @IV. BALDWIN
Konu at getiriyimMehmet eniştemin alerjisi vsr çürümeden ben yiyeyim bari
2 güne timur olurAVNİ(V3) nerde @IV. BALDWIN
Ah be fatih bunu diyecek en son kişi senin olman lazımdı kimsenin uyuduğu yok biz farkındayız ya siz sizi uyutmayı çalışanların farkındamısınız bilmiyorumSiz parti olarak uyuyorsunuz
EvetBeğendin mi Anamuru güzel ilceymis
Benim için avnisinDevir değişti
Allah semihede akgyede nasip etsin
Yavaş az ya bi sakin. Konunun ortasında beni etiketlemişsin sormamdan doğal ne var anlamadımSen nasıl lidersin , kendi partininden haberin yok bir de lider yazıyor orada
Benim için avnisin