neden 1 ay ban yedi kral ben kaçırmışım orayı bende banlıydım akşamda yazdımda korkusundan beni engellemiş yav öğrenemedimDüzgün konuşacaksanız muhabbet edelim adam 1 ay banlı ama ben varım merak etmeyin
neden 1 ay ban yedi kral ben kaçırmışım orayı bende banlıydım akşamda yazdımda korkusundan beni engellemiş yav öğrenemedimDüzgün konuşacaksanız muhabbet edelim adam 1 ay banlı ama ben varım merak etmeyin
neyse korumam CB36 burda kimse birşey yapamaz banaDüzgün konuşacaksanız muhabbet edelim adam 1 ay banlı ama ben varım merak etmeyin
Efe başkan oğuz gardaşımın birşeyden korktuğunu ben bilmem görmedim uzun zamandırlı tanırım kendini.neden 1 ay ban yedi kral ben kaçırmışım orayı bende banlıydım akşamda yazdımda korkusundan beni engellemiş yav öğrenemedim
Kesinlikleneyse korumam CB36 burda kimse birşey yapamaz bana
ss atarım başkan beni ekle ispatı mevcut teşekkürlerEfe başkan oğuz gardaşımın birşeyden korktuğunu ben bilmem görmedim uzun zamandırlı tanırım kendini.
Koruman beni tanımıyor ama uzun zamandırlı buralarda yok herhaldeneyse korumam CB36 burda kimse birşey yapamaz bana
@CB36 ne kadar oldu sen kaybolalı cengoKoruman beni tanımıyor ama uzun zamandırlı buralarda yok herhalde
Kendi gölgesinden de korkuyormuşEfe başkan oğuz gardaşımın birşeyden korktuğunu ben bilmem görmedim uzun zamandırlı tanırım kendini.
O arada gider, oyunla alakalı oyuna yön verecek buluşlar bulduğunda geri gelir. Muhtemelen oyunda birşeyler değişecek Cengiz geldıgıne goreKoruman beni tanımıyor ama uzun zamandırlı buralarda yok herhalde
Kim bilir neler anlatıyor milletess atarım başkan beni ekle ispatı mevcut teşekkürler
Iyileseyim gelicem merak etme@CB36 ne kadar oldu sen kaybolalı cengo
Adam vatan için bedel ödedi kardeşim ölümden döndü yine korkmadı ölüm korkutamadıKendi gölgesinden de korkuyormuş
Kadir abinin karşısında nasıl konuşacağını unutmuşsunO arada gider, oyunla alakalı oyuna yön verecek buluşlar bulduğunda geri gelir. Muhtemelen oyunda birşeyler değişecek Cengiz geldıgıne gore
kjfsdgjdsgdfhdfhKadir abinin karşısında nasıl konuşacağını unutmuşsun
Biz de manava domates parası ödemedik. Ama bunları gün yüzüne çıkartmaya gerek yok. Bedel ödedi diye yaygara yapılmaz, biz bu vatanı karşılıksız sevdikAdam vatan için bedel ödedi kardeşim ölümden döndü yine korkmadı ölüm korkutamadı
Pardon abi affetKadir abinin karşısında nasıl konuşacağını unutmuşsun
Hadi görüşürüzPardon abi affet
Yaygara yapan yok kadir adamın ağzından birşey duydunmu ben söylüyorum. Şimdi lütfen uzaklaş efe başkanla muhabbet ediyorumBiz de manava domates parası ödemedik. Ama bunları gün yüzüne çıkartmaya gerek yok. Bedel ödedi diye yaygara yapılmaz, biz bu vatanı karşılıksız sevdik