Biz asil insanlarız yaw makam senin itin olsun la bebebuldum işte bi ittifakla parti başkanı dolandırıyoruz mis gibi Asiltürkün makamlar deniz yemeyen kerizdir demişler
sizdeyim kral işim olmaz oraylaYav ne güzel ibre bize döndüydü yine aldın @Coşkun Karaosmanoğlu abi. Efe bize gelll
Adam adam Yine de Coşkun abimi üzme al gönlünü ayıpsizdeyim kral işim olmaz orayla
Gelecek bize Artık Asil Adam oYav ne güzel ibre bize döndüydü yine aldın @Coşkun Karaosmanoğlu abi. Efe bize gelll
O zaman Ö Z E R başkan bize gelsin bizde herkes büyük ve boşluklu abiGelecek bize Artık Asil Adam o
Özer başkan demirbaş kurucu yaw nereye geliyorO zaman Ö Z E R başkan bize gelsin bizde herkes büyük ve boşluklu abi
M A G A R S U S mu yapacam yani bunu konuşmamıştıkO zaman Ö Z E R başkan bize gelsin bizde herkes büyük ve boşluklu abi
Severken hakaret ediyor yavBiz asil insanlarız yaw makam senin itin olsun la bebe
Konuşuruz kankam biz büyük ve boşluk sevdamızdan Parti'nin ismini bile büyük ve boşluklu yaptık. Zaten bir ara senin ismin öyle değilmiydi. Birisi bu nasıl isim okunmuyor dedi diye değiştiğini anımsıyorumM A G A R S U S mu yapacam yani bunu konuşmamıştık
yok öyle bişeKonuşuruz kankam biz büyük ve boşluk sevdamızdan Parti'nin ismini bile büyük ve boşluklu yaptık. Zaten bir ara senin ismin öyle değilmiydi. Birisi bu nasıl isim okunmuyor dedi diye değiştiğini anımsıyorum
sende G O N C A yapSeverken hakaret ediyor yav
Bak yakışır bana güvenyok öyle bişe
kekfksmfmmsmfmskföşdlfyok öyle bişe
adam oyuncu hareketlerini izlemiş (masum)kekfksmfmmsmfmskföşdlf
Kaç defa bu yüzden dolayı yanlış kişiye taş attığımı hatırlıyorum xkhshshxhsjKonuşuruz kankam biz büyük ve boşluk sevdamızdan Parti'nin ismini bile büyük ve boşluklu yaptık. Zaten bir ara senin ismin öyle değilmiydi. Birisi bu nasıl isim okunmuyor dedi diye değiştiğini anımsıyorum
Yok güzel değil dkkdksende G O N C A yap
naci görür olur mu kral geçen buralarda şırdan yerken görüntülenmiş depremle alakalı konferans veriyormuşSelamaleyküm celal şengör burda mı