Seviyeleri varAz dur Karar verelim bi, permatik mi ? Üç pıçaklı mı?
1. Seviye permatik
2 seviye 3 bıçaklı
3. Seviye derby
4. Seviye ustura
5.seviye döner bıçağı
Seviyeleri varAz dur Karar verelim bi, permatik mi ? Üç pıçaklı mı?
Beşir abim büyüdükçe tehlike online olacak o zmaanSeviyeleri var
1. Seviye permatik
2 seviye 3 bıçaklı
3. Seviye derby
4. Seviye ustura
5.seviye döner bıçağı
Bir level var gozukmeyen su ana kadar ulasan yok yanar döner seviyesi besir oraya oynuyoe bakalım hayırlısıBeşir abim büyüdükçe tehlike online olacak o zmaan
Korkuyorum ben. Çünkü bir rivayete göre jilet beşir hakkında konuşulunca, Beşir o gece konuşan kişinin odasına girip baş ucuna permatik bırakıp gidiyormuşBir level var gozukmeyen su ana kadar ulasan yok yanar döner seviyesi besir oraya oynuyoe bakalım hayırlısı
Banyo ise sıkıntı hshshhshjdjjdKorkuyorum ben. Çünkü bir rivayete göre jilet beşir hakkında konuşulunca, Beşir o gece konuşan kişinin odasına girip baş ucuna permatik bırakıp gidiyormuş
Polat akbey isimiyle altin oktaydi bir araKorkuyorum ben. Çünkü bir rivayete göre jilet beşir hakkında konuşulunca, Beşir o gece konuşan kişinin odasına girip baş ucuna permatik bırakıp gidiyormuş
Markasını söyleyen olmadı daha. Çünkü korkudan dili düğümlenirmiş kişilerinBanyo ise sıkıntı hshshhshjdjjd
Adam içimize sızmış, yeni yüz yeni kimlik ilePolat akbey isimiyle altin oktaydi bir ara![]()
İzin verirmi ki@KadirBey. Seri pp yap sunu
Sabun verelim besire okey der canyoldas sabunlariİzin verirmi ki
Beşir abim sek erkektir. Hacışakir sabunundan başka kullanmaz. Bunlara dikkat lütfen.Sabun verelim besire okey der canyoldas sabunlari
GünaydınnnGünaydınlarr![]()
Aleyküm selam, Tarık yok Cansever var.Selamun aleyküm tarık mengüç burda mı