FORUM SOHBET ALANI (14 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Geçmiş olsun bişey yok yav. Öyle bi hal hatır sorayım dedim 😂
baktım şöyle bi ecemle sinan gene milleti kışkırtmaya çalışıp banlattırmış o kadar . her zamanki işler başka platformdan söv engelle aşsldkasklfdlşkfsdf yiyorsa burda et dicemde edemezler o yürek yok gördüm ben mesajlarıda boş laflar sinan o kadar taşı alıp burda o kelimeleri kullanmaz basit hataya düşmeyeceksin hemen gelip burda parlamıcaksın tebrik ediyorum kendisini şimdi sinirlerle nasıl oynanır biraz bakalım kim gelip burda ağlar görelim sonuçlarını çokta birşey çıkmamış bugün bundan sonra başlar artık :D

• +1
Tepkiler: F.T

E K R E M

Hürriyet Parti Başkanı 👑
Yasaklı Üye
Vatandaş
baktım şöyle bi ecemle sinan gene milleti kışkırtmaya çalışıp banlattırmış o kadar . her zamanki işler başka platformdan söv engelle aşsldkasklfdlşkfsdf yiyorsa burda et dicemde edemezler o yürek yok gördüm ben mesajlarıda boş laflar sinan o kadar taşı alıp burda o kelimeleri kullanmaz basit hataya düşmeyeceksin hemen gelip burda parlamıcaksın tebrik ediyorum kendisini şimdi sinirlerle nasıl oynanır biraz bakalım kim gelip burda ağlar görelim sonuçlarını çokta birşey çıkmamış bugün bundan sonra başlar artık :D
Valla ben 11 gündür sohbet banım var diye doğru dürüst girmiyorum bile oyuna. Hep gündemden geri kaldım kral yav 😂😂

E K R E M

Hürriyet Parti Başkanı 👑
Yasaklı Üye
Vatandaş
osimhen 2 salladı 3-2 yendik hafta içi fener 3-1 yenildi falan önümüzdeki hafta milli maç arası varmış gündem böyle şuan
Baba tottenhamı çok pis kaçırdık elimizden en az 6 sı vardı o maçın. Fenere bişey demiyorum beter olsunlar zaten fenere sövdüm diye ban yedim 😂😂

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Madem böyle bir durum var genel sohbette küfür etmezsin, forumda şimdi söveceğim sana demezsin.
Bunlar yaşanıp, yönetime bildirmeyip, herkese açık alanda kafana göre davranırsan banı yersin.
Ban yiyince yok satın alım yapıyor, yok şöyle yapıyor.

Şimdiye dek adaletimizi hiçbir zaman satmadık, bundan sonra da satmayız.
Bizi bu şekilde itham eden, küçük düşüren kişiyi de oyunda barındırmayız.
Herkes haddini yerini bilsin.
Biz satılık mıyız ki para yatırıyor diye bir kişiyi kayıracağız.

Tüm bunlar yaşanırken adamın tek raporlanan mesajı "Babasının çiftliği gibi at koşturuyorlar ben kendi çiftliğimde böyle değilim sjajajhs"
Biz bu mesaja ne yapalım ? Ne ceza verelim.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Mağdur olabilirsiniz siz de uzatmayın,

Bu nasıl bir mağduriyet? İlk olarak başkasına alikerem hakkında babası yok imasinda küfür eden bu mağdur arkadaş?

Bu kelimeyi kullandıktan sonra gül atmasıni mi bekliyoruz alikeremin ? Tam olarak beklenti nedir ?

Bu mağdur arkadaş, ilk küfürü edip birde gelip sana ağlıyor, sende böyle iş mi yapiyorsun hocam?

Madem böyle bir durum var genel sohbette küfür etmezsin, forumda şimdi söveceğim sana demezsin.
Bunlar yaşanıp, yönetime bildirmeyip, herkese açık alanda kafana göre davranırsan banı yersin.
Ban yiyince yok satın alım yapıyor, yok şöyle yapıyor.

Şimdiye dek adaletimizi hiçbir zaman satmadık, bundan sonra da satmayız.
Bizi bu şekilde itham eden, küçük düşüren kişiyi de oyunda barındırmayız.
Herkes haddini yerini bilsin.
Biz satılık mıyız ki para yatırıyor diye bir kişiyi kayıracağız.

Tüm bunlar yaşanırken adamın tek raporlanan mesajı "Babasının çiftliği gibi at koşturuyorlar ben kendi çiftliğimde böyle değilim sjajajhs"
Biz bu mesaja ne yapalım ? Ne ceza verelim.

Ne bekliyorsunuz? Başka platformda ki her hakareti, küfürü mağdur Sinan gibi sana mi yetiştirelim hocam?
Küfür eden adama karşılik vermeyip teşekkür mu edeceğiz ?

Mağdur arkadaşın bu şekilde bir yapisi olabilir, bu da onun duruşu saygı duyarız.

Gideyim herkese küfür edeyim , onlar bana küfür edince ben mağdurum?

Kusura bakma bu adalet değil.
Dışarıdan da tam olarak yazdığın şekilde gözüküyor.

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Bu nasıl bir mağduriyet? İlk olarak başkasına alikerem hakkında babası yok imasinda küfür eden bu mağdur arkadaş?

Bu kelimeyi kullandıktan sonra gül atmasıni mi bekliyoruz alikeremin ? Tam olarak beklenti nedir ?

Bu mağdur arkadaş, ilk küfürü edip birde gelip sana ağlıyor, sende böyle iş mi yapiyorsun hocam?

Ne bekliyorsunuz? Başka platformda ki her hakareti, küfürü mağdur Sinan gibi sana mi yetiştirelim hocam?
Küfür eden adama karşılik vermeyip teşekkür mu edeceğiz ?

Mağdur arkadaşın bu şekilde bir yapisi olabilir, bu da onun duruşu saygı duyarız.

Gideyim herkese küfür edeyim , onlar bana küfür edince ben mağdurum?

Kusura bakma bu adalet değil.
Dışarıdan da tam olarak yazdığın şekilde gözüküyor.
Babasına imada bulunan kim kanka ? İsim verir misin bende ona birkaç birşey söyliyeceğim çünkü hayırdır kim kimin ailevi değerlerine laf ediyor