Kaan ne yapıyon görüşmeyeli
takılmaca abi nabalım gördüğün duyduğun bildiğin gibi.Kaan ne yapıyon görüşmeyeli
İş güç ev birazda gezme gibi şeyler yapıyo mesaiden zaman kaldıgı sürece tabitakılmaca abi nabalım gördüğün duyduğun bildiğin gibi.
Sen neler yapıyorsun nasılsın
misss gibi abi tertemiz.İş güç ev birazda gezme gibi şeyler yapıyo mesaiden zaman kaldıgı sürece tabi
Oyunu bıraktım tekrar geri döndüm ama bıraktığım gibi bulamadım bir süre arka planda kalacağım BakanımNerelerdeydin bir kafa dinleme uzun sürmüş gibi sanki
Sıkılıyom artık hep aynı şekilde gidiyo hayatmisss gibi abi tertemiz.
Varlığın bile yeterOyunu bıraktım tekrar geri döndüm ama bıraktığım gibi bulamadım bir süre arka planda kalacağım Bakanım
Hoşbuldum nasılsınızHoşgeldin
Uyku tutmadı bende biraz sohbet edeyim dedim hem ne zamandır yoktumHoşbuldum nasılsınız
görünmüyosunuz bayadır iyi olmuşUyku tutmadı bende biraz sohbet edeyim dedim hem ne zamandır yoktum
Az çok biliyon sebeblerini gereksiz mevzular oluyo olmaması içingörünmüyosunuz bayadır iyi olmuş
Biliyorum biliyorum takmayın herkes konuşur boşverinAz çok biliyon sebeblerini gereksiz mevzular oluyo olmaması için
Keşke herkes normal şekilde anlaşsaBiliyorum biliyorum takmayın herkes konuşur boşverin
Bazı insanlar anlama duyusunu yanlış yerde kullanmasa dünya daha iyi bir yer olurduBiliyorum biliyorum takmayın herkes konuşur boşverin
Bazı insanlar anlama duyusunu yanlış yerde kullanmasa dünya daha iyi bir yer olurdu
Çoook imkansız geldi böyle söyleyinceKeşke herkes normal şekilde anlaşsa