Ses deneme birkiüçtest 1 2 3 deneme
Selamlar bu demetin yanına bir tebessüm de benden olsunHellolardan bir demet
Aleyküm selamSelammm
Coşkun başkanım malesef oğuzhan denen şahıs gerçekleri duymaya dayanamadı hakaret etmeye başladı insanlara.@BaşkanOnline hocam son konu neden kaldırıldı kamuoyu olarak merak içindeyiz
Konu kapansın diye elinden geleni yaptı onu da gözden kaçırmayalımCoşkun başkanım malesef oğuzhan denen şahıs gerçekleri duymaya dayanamadı hakaret etmeye başladı insanlara.
Tabi daha fazla rezil rüsva olmamak içinKonu kapansın diye elinden geleni yaptı onu da gözden kaçırmayalım
Bu konu bazı kişilerin hoşuna gitmemiş doğruları yer yüzüne çıkartıyorken bir anda kapanması hakaret etmesi ve hakaretler işiten ban yiyor nasıl oluyorsa merak içindeyim@BaşkanOnline hocam son konu neden kaldırıldı kamuoyu olarak merak içindeyiz
Tabi daha fazla rezil rüsva olmamak için
Yönetim gerekli açıklamayı yapacaktır kamoyu olarak merak ediyor olmamız normal karşılanır diye umut ediyoruzBu konu bazı kişilerin hoşuna gitmemiş doğruları yer yüzüne çıkartıyorken bir anda kapanması hakaret etmesi ve hakaretler işiten ban yiyor nasıl oluyorsa merak içindeyim
Gerekli açıklama yapılacağını sanmıyorum abi nedenin hepimiz biliyoruz aslında ama hakaret eden şahıs ban yiyorsa neden işiten adam ban yiyor adaletin neresinde yazar bu bana biri desin şu sebeple ban yedi fersah abi bu mu adaletYönetim gerekli açıklamayı yapacaktır kamoyu olarak merak ediyor olmamız normal karşılanır diye umut ediyoruz
Ban sebebi yanlış olduğunu düşünülüyorsa Instagram baskanapp hesabı üzerinden itiraz edilebilir başkanım . Diğer mevzuya gelirsek yönetim bu konu hakkında muhakkak suretle bir açıklama yapacaktır.Gerekli açıklama yapılacağını sanmıyorum abi nedenin hepimiz biliyoruz aslında ama hakaret eden şahıs ban yiyorsa neden işiten adam ban yiyor adaletin neresinde yazar bu bana biri desin şu sebeple ban yedi fersah abi bu mu adalet
Fersahın da mesajlarında hakaret vardı cünkü.Gerekli açıklama yapılacağını sanmıyorum abi nedenin hepimiz biliyoruz aslında ama hakaret eden şahıs ban yiyorsa neden işiten adam ban yiyor adaletin neresinde yazar bu bana biri desin şu sebeple ban yedi fersah abi bu mu adalet
Hakaret içeren konuları kaldırıyoruz ortam daha da gerilmesin diye, ilgili kişiler zaten ceza aldı.@BaşkanOnline hocam son konu neden kaldırıldı kamuoyu olarak merak içindeyiz