Iyyim duran can sen nasılsın beni şaşırıyorsunuz siz bu kadar sesizmiydinjz chet yazı göremiyorum shsbhshsNasılsın liya
Iyyim duran can sen nasılsın beni şaşırıyorsunuz siz bu kadar sesizmiydinjz chet yazı göremiyorum shsbhshsNasılsın liya
bugün halsizim girmedim pekIyyim duran can sen nasılsın beni şaşırıyorsunuz siz bu kadar sesizmiydinjz chet yazı göremiyorum shsbhshs
Aaa neyin var?bugün halsizim girmedim pek
Sen olmadan sarmıyor teyzemIyyim duran can sen nasılsın beni şaşırıyorsunuz siz bu kadar sesizmiydinjz chet yazı göremiyorum shsbhshs
Soğuk aliginligi sanırımAaa neyin var?
Teyzesinin gülüüüüSen olmadan sarmıyor teyzem
Bu gun hava çok güzel di ama çok üşüdüm bende vitaminlerini ölctur D vitamini eksikse o yüzden dirSoğuk aliginligi sanırım
Benim hep eksik ooBu gun hava çok güzel di ama çok üşüdüm bende vitaminlerini ölctur D vitamini eksikse o yüzden dir
Ne zaman bitiyor baninBu gun hava çok güzel di ama çok üşüdüm bende vitaminlerini ölctur D vitamini eksikse o yüzden dir
İlacını kullan kalbi tetikliyor vitaminlerBenim hep eksik oo
3 gün sonraNe zaman bitiyor banin
KullanıyorumKnk
İlacını kullan kalbi tetikliyor vitaminler
He iyi 3 gün kısa surer3 gün sonra
O benim ortagım sanane@Beşir* senin bundan haberin varmı. Kim bu.
Polat Alemdar kim, senmi bumu
BakalımHe iyi 3 gün kısa surer
Senin ortağın mı sen yapamadın da ortak mı buldun.O benim ortagım sanane
Daha senin şarjın yok, bide Polat mı olacan. Tabanca da mermim yok gibi bişe bu shshhshŞarjım bitiyor gelicem birazdan
Sen jilet Beşiri tanıyormusunSenin ortağın mı sen yapamadın da ortak mı buldun.
Senin adın bundan sonra jilet Beşir değil, kalem traş beşir
Niye senin şarjın bitmiyormuDaha senin şarjın yok, bide Polat mı olacan. Tabanca da mermim yok gibi bişe bu shshhsh