Hadi, yaz bekliyorum. Wp tg heryerden yaz . Ama benim sana küfür ettiğimi ispatlamazsan seni rezil ederimGel ispatlim kadir
Son düzenleme:
Hadi, yaz bekliyorum. Wp tg heryerden yaz . Ama benim sana küfür ettiğimi ispatlamazsan seni rezil ederimGel ispatlim kadir
Patates ?Hadi, yaz bekliyorum. Wp tg heryerden yaz . Ama benim sana küfür ettiğimi ispatlamazsan seni patates ederim
Ver herhangi birini yaz özeldenHadi, yaz bekliyorum. Wp tg heryerden yaz . Ama benim sana küfür ettiğimi ispatlamazsan seni patates ederim
Alparslan ile bir misin cengizBi anaya küfür etmek neymiş onun hesabını soracağım kadir Rezilsin rezil seninle aynı ortamda bulunduğuma tiksiniyorum Ama onun hesabını mutlaka soracağım
Kadir reis hatrım varsa az bişey durursunHadi, yaz bekliyorum. Wp tg heryerden yaz . Ama benim sana küfür ettiğimi ispatlamazsan seni patates ederim
Ne yapıyorsunKardeşim bir dururmusun ortalığı germeyin ya sakin olun
Yazdım , yaz bana özeldenVer herhangi birini yaz özelden
İyim önerim senNe yapıyorsun
İyi koşturmaca devamİyim önerim sen
Kanıt olmadan iftira atma cengiz bidaha.@KadirBey. Küfür eden kadir değil onun adı kullanılarak hedef gösterilmiş
Gelsin az , Bilgem ablamın dedesi gelmiş. Önemli de@KadirBey. Emirhan yazdı Bilgem'le Roma'da tatildeyim diyo
Yaw kardeşim sen bela mısın Sana ss attım ben değilim dedinKanıt olmadan iftira atma cengiz bidaha.
O ss zaten konudan bağımsızdı. Neyse affediyorum seni birdaha yapma . Sadece bana değil Kimseye yapma. Bunlar büyük ithamlar. Vurgunluk olur. Gerek yok böyle şeylereYaw kardeşim sen bela mısın Sana ss attım ben değilim dedin
Bizim işimiz bitmedi kadir Ama sen sözünün arkasında duracak mısın merak ediyorum djdjjdO ss zaten konudan bağımsızdı. Neyse affediyorum seni birdaha yapma . Sadece bana değil Kimseye yapma. Bunlar büyük ithamlar. Vurgunluk olur. Gerek yok böyle şeylere
Eğer seninle karşılaşıpta dediğimi yapmazsam sözümün arkasındayım.Bizim işimiz bitmedi kadir Ama sen sözünün arkasında duracak mısın merak ediyorum djdjjd