S
Sera
Ziyaretçi
Tamam İsmail özleyelim artık sende kurtul bizde asdffjfkkd reis neden sürekli özlenmek istiyorsun ne bu dramaSelamünaleyküm (özlemişsinizdir beni)
Tamam İsmail özleyelim artık sende kurtul bizde asdffjfkkd reis neden sürekli özlenmek istiyorsun ne bu dramaSelamünaleyküm (özlemişsinizdir beni)
Selamünaleyküm (özlemişsinizdir beni)
Sen ne zaman geldinTamam İsmail özleyelim artık sende kurtul bizde asdffjfkkd reis neden sürekli özlenmek istiyorsun ne bu drama
Benim harcadığım bir durum yok be fatihAleyküm selam ismaiil, seni de mi harcamışlar
Benim harcadığım bir durum yok be fatih
Adın çıkmış Fatih asdfhjfjkfNe anladın, neye cevap verdin acaba sadece laf sokmuyoruz burada
Daha samimi bir karşılama beklerdim ://Sen ne zaman geldin
Bilmez miyim seni fatih sen hiç laf sokar mısınNe anladın, neye cevap verdin acaba sadece laf sokmuyoruz burada
Bence baya samimi oldu kdkdjkdjkmwmDaha samimi bir karşılama beklerdim ://
Asjsjsksks OKBence baya samimi oldu kdkdjkdjkmwm
Ne konuşsak hadi bul bı mevzubu ne sessizlik kardeşim az konuşun
aklıma gelmedi şimdi@
Ne konuşsak hadi bul bı mevzu
Demek ki neymiş Kadir yoksa buralar sessizmiş he tabi semihcan da Fatih Efeaklıma gelmedi şimdi
onlar yokken hayat bile sessiz... @Fatih TUTUK bir sen kaldın geriyeDemek ki neymiş Kadir yoksa buralar sessizmiş he tabi semihcan da Fatih Efe
@Fatih TUTUK da yok piyasada baksanaonlar yokken hayat bile sessiz... @Fatih TUTUK bir sen kaldın geriye
herkes sessiz bu aralar@Fatih TUTUK da yok piyasada baksana
Semih yok cnmerts yok Furkan yok sataşacak kimsede yok@Fatih TUTUK da yok piyasada baksana
@A T H E N A Avniiii sen bari gellSemih yok cnmerts yok Furkan yok sataşacak kimsede yok